Ole Gunnar Solskjærs favorittspiller snart ferdig hos Manchester United

0
176
Ole Gunnar Solskjær. (foto: Manchester United)

Ole Gunnar Solskjær hadde reddet Manchester United fra sportslig kollaps i Jose Mourinhos siste måneder der han var misfornøyd med klubbledelsen, den manglende aktiviteten på overgangsmarkedet og kvaliteten på United-troppen. Solskjær ble hentet inn som supervikar, gjorde jobben, fikk permanent kontrakt i mars 2019. Tre måneder senere hentet Solskjær og United inn Aaron Wan-Bissaka.

Det var tydelig at Solskjær digget forsvarsspillet til høyrebacken og brukte enhver anledning til å rose sin signering. Med Solskjær ute, kom det oftere frem kritikk av høyrebacken for hans manglende offensive evner. Det er ingen hemmelighet at Manchester United har lagt høyreback Aaron Wan-Bissaka ut for salg. 26 åringen kom til Old Trafford fra Crystal Palace for 55 millioner euro. Nå selges han videre til kraftig redusert pris.

LES: Bundesligas nest beste klubb har et problem sportsdirektøren ikke kunne forestille seg før sesongstart

Transfermarkt mener han er verdt 20 millioner euro, Manchester United er villige til å selge for 15 millioner euro, et bud på 10 millioner euro er akkurat sendt over.

Det som i utgangspunktet kommer til å bli en travel sommer for Manchester United, blir enda mer travelt etter det ble bestemt at manger Erik ten Hag blir med videre til tross for en elendig sesong. Det legges store penger på bordet for å sikre at Ten Hag skal lykkes.

Aaron Wan-Bissaka har tiltrukket seg interesse fra Galatasaray, som i mai ble tyrkiske seriemestre for andre år på rad.

Ifølge Tyrkiske Fanatik har partene kommet til en muntlig avtale om de personlige betingelsene. Galatasaray og Wan-Bissaka er etter det opplyste blitt enige om en avtale som skal gi spilleren 3,5 millioner euro i årslønn.

SPORTEN: Erik Ten Hag har bestilt spilleren han trengte i 2022

Det gjenstår imidlertid for klubbene å komme til enighet. Manchester United skal ha 15 millioner euro, mens Galatasaray er villig til å tilby 10 millioner euro. Dette høres likevel ut som en done deal.

tabola

No posts to display