Technics SL 1200 platespiller er tilbake

0
328

For bare 6 år siden sluttet Panasonic å lage tidenes mest populære platespiller gjennom tidene for DJs og radiofolk. Det triste var at det var ingen, i hvert fall nesten ingen som la merke til at denne musikkmaskinen og arbeidshesten ble borte. Det var på mange måter på tide. Men så skjedde det noe.

Mange savnet skjønnheten og det kunstneriske i en vinylplate, det skulle ta tid å ta platen ut av sitt cover, sette stiften forsiktig ned, og hvis du var en DJ «cue» starten på sangen. Vinylsalget gikk oppover og de snille menneskene på Panasonic skjønte de måtte gjøre noe.

technics_new1

Technics SL 1200 platespiller kommer tilbake, den ser ikke helt lik ut, men nesten. Avdukingen skjedde på en IFA pressekonferanse i Berlin. Den oppdaterte versjonen, presentert i konsept form denne uken, er en direktedrevet platespiller støpt i aluminium.

Audiofile over hele verden gleder seg, til tross for det tror ingen dette kommer til å bli en stor salgssuksess, markedet er lite, men for Panasonic er dette med på å definere selskapet. Men hvem vet, spiller du musikk på vinyl lages bakgrunnsstøy, men på den andre side, slik er livet. Kan tenkes dette er også isolert sett en god investering for Panasonic.

technics_old1
Den gamle versjonen
technics_new2
Nyheten

technics_new3

tabola

No posts to display