Stortinget inviterte russisk storspion til IT seminar

0
125
Mye kulere med spiongreier i gamledager

Storspion på it seminar på Stortinget: «Ærede stortingsreptesentanter før vi starter dette IT seminaret må jeg be dere alle legge.mobiltelefonene i denne sikkerhets esken. – den er helt trygg Igor passer på hele tiden. «

Alle som har sett overføringene fra Stortinget skjønner at her er det ingenting av interesse hverken for deg eller for en fremmed makt. Det i det hele tatt å spionere på Norge er helt nytteløst. Hva er det å lære? – Hadde jeg vært en av de unge lovende på FSB og fått i oppdrag å spionere på Norge ville jeg umiddelbart lurt på om jeg hadde gjort noe galt.

Les på Sporten: Takket nei til 19 milliarder kroner for Premier League-klubb

Å sitte på Stortinget er såvidt litt bedre enn å være i fylkestinget eller et kommunestyre. Vi rekrutterer våre politikere fra nederste hylle i samfunnet, de som har så lite fantasi og ambisjoner utover mikromakt at de ikke blir gal av å sitte i endeløse møter dag og og dag inn.

Du må være i en egen kategori sløv hvis du først tror det finnes russiske spioner i Norge for så å invitere en russisk IT ekspert til å holde seminar på Stortinget.  – Heldigvis finnes det ikke russiske spioner i Norge, til det er vi for små og ubetydelige. Hvis det finnes hemmelige planer for hvordan vi skal erobre Kolahalvøya som vi ikke ønsker noen skal se, eller planen for hvordan vi skal underminere broer hvis Russerne kommer slik at de bare kan ta det nye fylket Troms og Finnmark. Dette finner du ikke på Stortinget, men i en kjeller på festningen.

Les: Nå kommer 3000 Amazon “Go” butikker, det betyr massiv butikkdød

Hvem i all verden gidder å spionere på Stortinget, mer spennende å se maling tørke, hvis det faktisk er en russisk spion som har besøkt oss, må det være fordi han trolig har gjort noen av sine sjefer irriterte og straffes med «oppdrag Norge».

På Stortinget sitter det folk og leser resume av rapporter som er offentlig tilgjengelige og vedtar lover som er oversendt fra Brussel (også offentlig informasjon) og krangler om sammenslåing av kommuner og fylker ( som alt er sendt ut på høring og dermed er offentlig) – Hadde noen sendt verdens beste spion til Norge tviler jeg på at de ville funnet noe som var verdt å selge.

Spennende med spioner

Svenskene har klart å overbevise verden om at noe skjer der gjennom Jan Guillou sin svenske James Bond kopi Hamilton, vi har ikke noe lignende her i Norge og det er litt trist egentlig, må innrømme jeg innerst inne håper det er en ekte russisk spion her i landet, det må bety at det er noe spennende som skjer. Putin trenger alle de pengene som Russland kan gi han, tviler på at han ville brukt penger på å spionere i Norge med mindre han trodde det var noe av verdi her.

Tviler sterkt på at det er tilfelle, men jeg stiller likevel til rådighet for vår inkompetente regjering og vitner på at jeg har mottatt en pose med rubler fra spionen slik at vi kan bytte han ut med

Hvis myndighetene trenger bevis så kan jeg godt være vitne på å ha mottatt en pose med rubler slik at vi kan bytte han med stakkars Frode Berg sitter på en celle i høysikkerhetsfengselet Lefortovo et steinkast unna det russiske sikkerhetspolitiet FSB.

Og du en ting til, ikke bruk printeren!

tabola

No posts to display