Steven Gerrard «En drøm å komme tilbake til Liverpool»

0
141
Gerrard viser stolt han kan løfte et stort krus

Det er helt naturlig at Steven Gerrard som er en ekte Liverpool legende og som briljerer i jobben som manager for Glasgow Rangers får spørsmål om Liverpool.

Vi i Sporten tror han er den neste manageren for Liverpool etter at Jürgen Klopp en dag velger å gå videre. – Det er en trend, som faktisk ser ut til å lykkes i Premier League å hente tilbake klubblegender og gi de styringen.

Les: «All I Want for Christmas Is You» har fortsatt et magisk balletak på julen

Steven Gerrard forteller The Athletic han drømmer om å lede Liverpool.

«Men du må huske at klubben i Jürgen har en av de beste i verden for tiden»

Steven Gerrard avrundet sin spillekarriere i MLS og LA Galaxy, så snart det var over var han tilbake på Anfield.

Etter 18 måneder som ungdomstrener aksepterte han våren 2018 tilbudet om å overta Glasgow Rangers. De to første årene hans i klubben endte med to andreplasser.

Les: «Min sønn er i Liverpool»

Etter årets imponerende høstsesong, som for Rangers betyr en serieledelse med 16 poeng ned til andre og avansement fra sin gruppe i Europaligaen, har Gerrard blitt hauset opp som en kommende manager, også av oss i Sporten.

Tidligere denne uken ble det spekulert i at Leeds så på ham som Marcelo Bielsas etterfølger. Men ifølge Gerrard selv er drømmen å få hovedansvaret i Liverpool på et eller annet tidspunkt.

«Det spørsmålet får jeg ofte. Selvfølgelig drømmer jeg om det, jeg hadde elsket det. Klubben betyr alt for meg, men du må huske at du for tiden har en av verdens beste trenere i Jürgen Klopp. Han har vært fantastisk siden han kom, og jeg håper det fortsetter slik»

«Det er vanskelig å forutsi fremtiden. Bare fordi jeg var en god spiller for Liverpool, betyr ikke det automatisk at jeg får sjansen som trener. Den dagen stillingen åpnes vil køen av interesserte trenere bøye seg lang».

Les på Popidol: Penny fra «The Big Bang Theory» flyr videre

tabola

No posts to display