Boxing Day er større en julaften

0
131
Slik ser det ikke ut på stadioner i år

Tradisjonen tro er Premier League er i full sving også denne 26. desember, det er ikke til til å fordøye julematen for i år trenger vi å rømme virkeligheten mer enn ellers.

Det er noen managere som forsiktig har ytret ønsket om å roe ned tempoet i jula, men hver gang det skjer får de kraftig motbør. – For veldig mange er Boxing Day viktigere enn julaften.

Les: «All I Want for Christmas Is You» har fortsatt et magisk balletak på julen

I dag er det en rekke storklubber som braker sammen, klubber som Manchester United, Arsenal, Chelsea og Manchester City skal i ilden.

Det er seks Premier League-kamper på menyen i dag, der er blant annet er et veldig spennende lokalt slagsmål mellom Arsenal og Chelsea på Emirates Stadium.

Her har hjemmelags manager Mikel Arteta har så til de grader ryggen mot veggen, Arsenal ikke har hatt en eneste seier de siste sju Premier League-kampene og derfor har seilt helt ned til 15.plass på tabellen. – Arteta har fått litt pusterom etter den mest sannsynlige arvtager istedenfor velger den franske storklubben Paris Saint-Germain.

Boxing Day åpner med et smell mellom Leicester og formsterke Manchester United, mens Manchester City og Newcastle avrunder ballet.

Dagens høydepunkter:
13.30 Leicester-Manchester United
16.00 Aston Villa-Crystal Palace
16.00 Fulham-Southampton
16.00 Cardiff-Brentford
18.30 Arsenal-Chelsea
21.00 Sheffield United-Everton
21.00 Manchester City-Newcastle

tabola

No posts to display