søndag, mars 7, 2021

Kevin Spacey sin julehilsen er meget dyster

Må lese

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstrem forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

En av mine desiderte favoritter Kevin Spacey er fortsatt ute i kulden etter #metoo skandaler som gjorde at han måtte trekke seg fra den meget suksessrike tv serie «House of Cards» sammen med alle nye film og tv prosjekter.

Den amerikanske skuespilleren har startet en tradisjon om å dele en videohilsen sammen med å samle inn penger til et godt formål, årets hilsen var spesielt dyster.

Les: Når selv Martin Ødegaard, som bare er en fotballspiller skjønner det er fryktelig galt

De tre siste årene har julehilsen vært inspirert av hans karakter president Frank Underwood i «House of Cards». I år bryter han imidlertid raskt ut av karakteren og fortsetter i stedet som seg selv. Her forteller han om hvordan folk har kontaktet ham i løpet av året for å fortelle at de har det vanskelig.

«Mange har kontaktet meg det siste året og delt sine problemer med meg. Og min evne til å være der for dem har bare vært mulig på grunn av mine egne problemer».

«Selv om det har vært et privilegium å tilby min støtte, må jeg også si at det har gått utenfor min evne. Fordi mange har fortalt at ting har blitt så vanskelige for dem at de har vurdert å ta sitt eget liv. Og det er nok for meg å ta en helt annen retning i år»

Les på Engelske Klubber: Christian Eriksen mot Donny van de Beek

Alle kan få hjelp
I stedet sier skuespilleren at han vil erkjenne problemene deres og fokusere på at du aldri er alene, og at du alltid kan få hjelp.

«Til alle der ute som har det vanskelig eller går med den tanken; Ikke ta det skrittet».

«Hvis du står på et sted hvor du ikke lenger kan holde deg oppreist, hvis du lider og trenger hjelp, hvis du føler skam eller skyldfølelse, hvis du har problemer med identiteten din, hvis ryggen er opp mot veggen, eller hvis du føler at det ikke er noen måte for deg. Uansett situasjon, lover jeg deg at det er en måte»

Kevin Spacey har fått mange beskyldninger om seksuelt misbruk mot seg.

Imidlertid har alle anklager blitt avvist av retten med den begrunnelse at de var foreldet. Imidlertid har det gitt Spacey noe av et slag i popularitet.

- Advertisement -

Siste nytt

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstrem forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. - Det er selvsagt coronaen som...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

More Articles Like This