«All I Want for Christmas Is You» har fortsatt et magisk balletak på julen

0
135

Mariah Carey har med «All I Want for Christmas Is You» fullstendig overtatt jula fra Bing Crosby «White Christmas». Den amerikanske sangerinnen som er født i 1969 eller 1970 har til og med parkert Per Asplin sitt juleepos Putti Plutti Pott og Julenissens skjegg fullstendig.

Mariah Carey er lyden av jul. -Nå topper «All I Want for Christmas Is You» hitlistene igjen.

Billboard melder at Mariah Carey klatret siste steget opp på den amerikanske Hot 100-listen etter å ha ligget på andreplass uken før.

Carey slapp låten i 1994. I fjor inntok den førsteplass etter 25 år og lå der i tre uker i sammenheng. Med denne ukens førsteplass er «All I Want …» nå oppe i fire uker på topp. Det gir en delt topplassering i julelåtsammenheng i USA.

Inne på ti på topplisten i USA for første gang er for øvrig en låt som brukte 50 år dit, nemlig Jose Felicianos «Feliz Navidad».

Les: Den nye Maria Sharapova: Hvorfor hun sluttet med tennis og hva hun driver med nå!

Selv er artisten aktuell med et juleshow på AppleTV kalt «Mariah Carey’s Magical Christmas Special», der hun tar med seg Ariana Grande og Jennifer Lopez i en remiks av «Oh Santa!»

«De kaller meg juledronningen. Men jeg har aldri gjort krav på det, selv om det er et artig navn», sier Carey til Entertainment Weekly. Hun tror vi trenger høytiden ekstra mye i år:

«Vi trenger virkelig å føle julen, selv om vi ikke kan være sammen med våre kjære».

tabola

No posts to display