Det er ingen overraskelse at fansen til klubbene som meldte seg på Superligaen er forbanna på eierne. – Det om dog overrasker er folks villighet til å bla opp penger for å få dem ut.

Spotify-gründer Daniel Ek som forøvrig ikke er noen engel har tjent seg til milliardær de siste årene på det som er verdens største musikk streaming tjeneste. The Telegraph skriver han har fått med seg storfint selskap. – Arsenal legender Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira på sitt forsøk på å kjøpe klubben.

Klubbeier Stan Kroenke er særs upopulær hos fansen, og før helgen kunngjorde svenske Ek at han kan tenke seg å kjøpe klubben fra den amerikanske forretningsmannen.

Les på Popidol: Spotify-grunder vil kjøpe Arsenal

The Invisibles

The Telegraph hevder å vite at han har fått en høyt aktet tidligere Arsenal-trio med seg på laget. Henry, Bergkamp og Vieira var alle del av Arsenal-laget som gikk ubeseiret gjennom suksessesongen 2003/04.

I forrige uke markerte Henry sin motstand mot eierne etter at Arsenal forsøkte å danne en europeisk superliga sammen med elleve andre klubber.

– Klubben tilhører fansen. Jeg elsker klubben, og jeg vil støtte den til jeg dør. Men jeg anerkjenner ikke klubben og det som skjedde nå. De (eierne) har styrt klubben som et selskap, ikke som en fotballklubb, sa den franske spisslegenden.

Les på Sporten: Keylor Navas og PSG enige

Ek er ifølge finansmagasinet Forbes god for nær 40 milliarder kroner, og Arsenals verdi er beregnet til noe over 30 milliarder. Men Kroenke-familien har ikke ytret noe ønske om å selge klubben.

– Når vi skal selge? Det er jeg ikke villig til å svare på, for vi har ikke noen intensjon om å selge, sa Kroenkes sønn Josh torsdag på et arrangement der han svarte på spørsmål fra fansen.

At Henry, Bergkamp og Vieira tilsynelatende er innblandet i prosessen, vil legge ytterligere press på eierfamilien.

f7.no -> adds
tabola