Spissen Virgil van Dijk gruer seg til å spille mot

0
392
Ikke mange Liverpool-kapteinen sliter med å stanse. (foto: liverpool, x)

Okay, jernmannen Van Dijk, en av verdens beste midtstoppere gruer seg neppe til noe som helst ute på en fotballbane. Det er likevel en angrepsspiller han vet han presterer dårlig mot, en spiller som nederlenderen ikke har fått taket på etter 14 kamper.

Vi liker å tro Erling Haaland, «vår mann», er den beste i verden og tøffest å møte for forsvarsspillerne. Virgil van Dijk har fått kjenne på hva som bor i den norske City-spissen, men ser på en tidligere Chelsea-spiss som den absolutt tøffeste å møte.

LES: Sky Sports: Vil hente nok en tidligere Ajax-stjerne til Manchester United

Når en av verdens beste midtstoppere innrømmer han ikke har klart å gjøre jobben mot en motstander, da er det med stor respekt i stemmen: Nederlenderen har spilt mot de beste angrepsspillerne i verden i Liverpool-drakta og for det nederlandske landslaget. For Van Dijk er det spissen som før jul debuterte som keeper – og reddet kampen for AC Milan som er verst å møte.

Jepp, det dreier seg om Olivier Giroud.

I et intervju med L’Ëquipe fikk Van Dijk spørsmålet om den tøffeste motstanderen han har møtt i karrieren.

-Jeg tror det er Olivier Giroud (tøffeste angrepsspiller jeg har spilt mot), begynner Van Dijk.

-Hver eneste gang når du tror du har taket på ham og har Giroud godt markert, finner han alltid en måte å score på. Med hodet, foten, kneet. Han har scoret ofte mot meg, sier Van Dijk.

SPORTEN: Skjønner det var en gedigen tabbe å si nei til Liverpool

Nederlenderen har spilt 14 ganger mot Giroud, den franske spissen har her scoret 6 mål.

tabola

No posts to display