Tidenes overgangssuppe

0
258
The euro-kid.

Selv for Kylian Mbappé-fans er det slitsomt å prøve å følge med på hva 25-åringen kommer til å foreta seg de kommende månedene. Overgangskaoset har pågått i snart to år, fortsatt er det full fotballkrig mellom PSG og Real Madrid om verdens 3. beste spiller. Hovedpersonen selv har sammen med agentmamma sørget for å styre historien, noe som har sendt milliarder inn på lønnskontoen til Mbappé.

Real Madrid skal ha kommet med et saftig lønnstilbud til den franske superstjernen Kylian Mbappé. Et tilbud som ifølge AS hadde tidsfrist 15. januar. Mbappé som har hatt Real Madrid trippende klar med bøtter med cash er ikke like sikker lenger samtidig som Liverpool har dukket opp som en interessent. De trenger en erstatter for Mohamed Salah som er tilbud milliarder for å spille i Saudi-Arabia. Ryktene skal ha det til at egypteren er alvorlig i tenkeboksen etter at Jordan Henderson, Karim Benzema og Roberto Firmino skal la milliarder være milliarder og ønske seg tilbake til Europa.

LES: Spissen Virgil van Dijk gruer seg til å spille mot

Paris Saint-Germain kan fort stå igjen som det eneste alternativet som er villige til å betale det Kylian Mbappé og hans agentmor krever. RMC Sport skriver at PSG krever at Mbappé gir informasjon om hvor hans langsiktige fremtid ligger.

Problemet haster for det franske hovedstadslaget fordi 25-åringens kontrakt med klubben går ut i juni og dermed står han fritt til å snakke – og signere for andre klubber.

I følge tidligere informasjon fra Athletic har Real Madrids frist for en fremtidig kunngjøring allerede gått ut, men RMC Sport opplyser at Florentino Perez opprettholder sin interesse.

SPORTEN: Tre klubber kjemper om signaturen til Liverpools tidligere superreserve

Ifølge RMC Sport vil en forlengelse med PSG bety at Mbappé får en høyere lønn enn det som har blitt tilbudt av Real Madrid, selv om forskjellen er minimal.

tabola

No posts to display