søndag, februar 28, 2021

Sommer sol og bikini

Må lese

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.

Den fryktede badesesongen nærmer seg. Det er ikke brennmaneter eller kjøttetende fisk som skremmer, men tanken på å måtte ta av seg rustningen som så trygt verner oss store deler av året. Oppkjøringen til «bikinisesongen» opptar mange, og dette er tiden for å prøve noe helt nytt som garanteres å gi de resultatene du ønsker.

Da er vi der igjen. Sikre vårtegn, i tillegg til blåveisen, er treningssentrenes bevisstgjøring på at «bikinisesongen» nærmer seg. Det er ikke alle av oss som har som vane å trekke i bikini når badetemperaturene kryper mot 17 grader, men kommersielle krefter har funnet ut at for å skremme oss skikkelig må vi påvirkes til å visualisere oss selv i de minste plaggene på klesmarkedet –  altså ble det til «bikinisesongen».

Av helt ulike grunner er både kvinner og menn innstilte på å pine seg månedsvis på ulike måter for å ta seg best ut på stranden. Dette i landet med en av klodens korteste sommersesonger. Uansett kroppsform virker det som vi alltid streber etter å få:

  • mer av noe vi liker
  • mindre av noe misliker

Dette kan være en positiv drivkraft, men når det å rigge seg klar for «bikinisesongen» blir til en jobb, kan det fort bli strevsomt hvor innsatsen blir uforholdsmessig stor i forhold til det kortvarige resultatet.

Ukeblader, kostholdsprogrammer, helseblogger og treningssentre arbeider intensivt for å binde deg til deres oppskrift på hvordan du skal bli en suksess på stranden (eller å unngå å skille seg ut). Du som er opptatt av at «bikinisesongen» raskt nærmer seg står nå i et veikryss, hvor ulike velmenende (men akk så kommersielle) aktører skal vise deg VEIEN. Troen på at det perfekte opplegget for din kropp og ditt utseende eksisterer, holder motivasjonen oppe til å velge en ny vei i krysset. I år også. Denne gangen skal jeg lykkes!

Mange «rykker tilbake til start» hver vår og setter i gang ferden på en helt ny vei med trening eller kosthold. Det kan hende at du denne gangen treffer det perfekte opplegget som løser alle dine bekymringer før «bikinisesongen», men sjansen er stor – i år også – at den nye veien ikke fører til destinasjonen du håpet på.

Bruk derfor heller energien din på å gjøre varige endringer i livsstilen som gir langsiktige positive helseeffekter. En bonus ved å fokusere på positive endringer som går over litt tid, kan være at den hysteriske»før-bikinisesongen» slutter å stjele så mye energi.

- Advertisement -

Siste nytt

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia har Peugeot har gitt seg...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche. Scoringen kom etter et...

Bikinibabes i skiløypene

Et tilsynelatende selvmotsigende konsept lanseres på TV i disse dager. Discovery lanserer en sesong av Ex On The Beach, helt uten strand...

Steven Gerrard er ikke overrasket Celtic sjefen er ute

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi får en ny sjef i nærmeste fremtid etter at manager Neil Lennon tidligere i dag fikk sparken...

More Articles Like This