Hasjnonner dyrker med stort engasjement

0
244

Vi trodde at vi hadde funnet opp et nytt ord, hasjnonner, men Word sitt retteprogram hadde det allerede inne. Nonner er kjent for disiplin, engasjement, empati og tålmodighet, alle ting trengs for å lage en vakker marihuana hage.

Er du blant de som går på bibelskoler eller besøker et kloster fra tid til annen kan vi likevel nesten med 100% sikkerhet si at du aldri har truffet noen som ligner nonnene ved The Sisters of the Valley.

De dyrker ikke bare marihuana til eget bruk, men er også storprodusenter av «medisin» som selges over hele verden.  Alle deres produkter er selvsagt organiske og hjelper mot det meste, nonnene nevner ryggsmerter, migrene, bakrus og magesmerter.

nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-1

Hver eneste flaske kommer med en egen bønn og er velsignet før distribusjon, det kommer kanskje ikke som en stor overraskelse, men disse katolske nonnene har klart å få kunder langt utover katolske miljøer.

Entusiaster kan glede seg over at de produserer hasj på gammelmåten, det meste av denne produksjonen går til Europa og er høyt verdsatt på coffeeshops i Nederland.

Produksjonen er truet, men foreløpig kan de lage til medisinsk bruk. De kjemper mot myndighetene i California, men som Nonnene sier, vi er ikke redde for å tape, vi har Gud på vår side.

nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-9

tabola

No posts to display