Slik blir boligprisene i 2027

0
160

Eksperter F7 har droppet å ta kontakt med kan informere om at boligprisene i 2027 vil få en oppgang på rundt 4,2 % fra året før, justert for glidende avfarging en vekst fra i år på 89%. Dette er helt sikkert med mindre noe av følgende skjer, da vet vi ikke lenger: Endringer i Oljepris, konflikt ett eller annet sted i verden, overraskende valgresultat i noen av de 20 viktigste landene i verden, forsinkelser på trikk eller bane, høy spredning av influensa og klamydia,

Oljeanalytikere er konstant overrasket og kommer med skarpskodde analyser som at, når oljeprisen går ned tjener oljeselskapene mindre penger, det samme gjør Norge. Og går de veldig mye ned tjener vi veldig mye mindre. Finansanalytikerne er sjokkerte over kronekursen og er overbevist om at den kommer til å enten opp eller ned eller muligens forbli stabil.

En enste stort spørsmåltegn av analytikere og eksperter som skvetter til over svingninger i aksjemarkedet og prisen på gull og hvor fort billettene til Birken pleide å gå.

Denne kollektive overraskelsen er overraskende, dette er mennesker som får godt betalt for å ha peiling, men som stort sett tar feil og så etterpå finner gode eksterne grunner for å ta feil.  Opec (de landene som produserer Olje og går i laken selv når det ikke er toga party) overrasker alle med å ikke senke produksjonen og da går verden til helvete, foruten for de som må kjøpe Olje da, som er de fleste, de får det mye bedre.

Den eneste finanseksperten jeg stoler på er hun fine blonde fra Sverige. Hun kan få meg til å binde renten når som helst, skikkelig hardt.

Nå er det tiden for å ta opp lån i Russland, valutaen er svak og renten høy, bli med når russisk økonomi går rett i dass. Årsaken til trøbbel i rubelparadis er igjen nedgangen i Oljeinntekter og vestens sanksjoner i forbindelse med Ukraina krisen. Russlands svar er å hyre inn pr eksperter i vesten og ytterligere øke den militære pengebruken. Vi i vesten elsker å høre at det finnes to supermakter i verden, USA og Russland.

Hva har dette å si for boligprisene i Norge i 2027? vi er sikre på at tallet stemmer, bare litt usikker på om vi kommer til å kjøpe huset i Norske kroner eller i rubler.

tabola

No posts to display