Vinnerteamet for viral markedsføring er tilbake med ny sang, men er den like «fengende» som The Fox ? Ordspillet denne gangen får på å knyte en knute, eller som  det også kan bety på engelsk å gifte seg. Veldig mye mindre farlig enn diverse ordspill og betydninger av The Fox.

Ylvis brødrene for også denne gangen Stargate hjelp i Videoen Truckers Hitch. The Fox er så langt sett 450 millioner ganger på Youtube ( det er flere mennesker enn alle i vestfold tilsammen). Denne gangen har Vegard og Bård Ylvisåker enda større forventninger og regner med minst en milliard visninger.

Trucker’s Hitch ble lagt ut for to dager siden og spredningen er allerede igang, 500 000 har så langt sett den og nå har flere amerikanske medier oppdaget at noe er på gang og skrevet om den. De synes jevnt over videoen er bra, men ikke samme potensiale som The Fox som de mener var genial.  Det at F7 er med og dytter er en drahjelp de trolig ikke hadde håpet på.

 

ylvis6

Historien er den samme som sist, vi har laget sangen for å promotere vårt tv program, vi gjør musikkvideo fordi det er gøy og en del av det vi holder på med. Vi håper med brødrene at farten øker både på spredningen av videoen og antall seere av TV programmet.

 

Strategien er den samme, å promotere årets game show gjennom en viral sang. Tempo på spredningen er vesentlig lavere enn for The Fox, det samme er antall seere på TV programmet.  Showet er live foran 2000 tilskuere på folketeateret og det er imponerende  du kan se det på TV Norge i 9 tirsdager til kl 2130

f7.no -> adds
tabola