Se Sylvi bader

0
349
Bilde UNHCR

En dramatisk hendelse skjedde da Norges Kristenfundamentalistiske innvandrings og integreringsminister var i Middelhavet. Hun ønsket å oppleve den ekte følelsen av å være flyktning og samtidig komme nærmere Jesus. En modig handling bare dager etter 400 flyktninger druknet i det samme havet.

Det var litt kaldt i vannet, ikke helt sesong enda, så det var temperaturer i vannet ned mot iskalde 18 grader, derfor overlevelsesdrakt, samme modell som benyttes i Nordsjøen.  Der ute på en meters dyp opplever Sylvi Listhaug hvordan det er å være flyktning. Det er skikkelig tøft, men nødvendig for å kunne sørge for en god integrering av kristne flyktninger her hjemme.

Dette er en del av den dannelsereisen som alle FRP folk må ta, minst en natt må de for å oppleve hvordan det er å være uteligger ligge med et vindu åpent. De må reise til baltiske land og kjøpe en prostituert for å vite hva kjærlighet er og de må se en film basert på en bok for å styrke sitt intellekt.

Den nåværende politikken skader Norges omdømme i verden, noe blant annet dette innslaget fra John Oliver viser.

 

Korstogsminister Sylvi Listhaug søker støtte på mirakelmøte

Sylvi Listhaug har ikke tenkt å stoppe der, hun har i mai tenkt til å delta på vekkelsesmøte i regi av Visjon Norge på Telenor Arena. Kanalen har spennende programmer, blant annet hjelper de mennesker med å bli friske også fra sykdommen som plager så mange verden over, nemlig homofili.

Vekkelseskanalen lover de som donerer penger og skrur av sin kritiske sans evig liv, sentral plass i himmelen, suksess på jorden, frelse, helbredelse og tryggheten om at du tilhører guds utvalgte folk. Alle andre er onde, er uten verdi og havner i helvete når de dør, dømt til evig pinsel.

TV kanalen sendte nylig en om en gutt som ikke lenger skulle kle seg ut i fargerike gevanter og danse i gatene, ikke mer Barbara Streisand Visjon Norge skulle i beste sendetid drive homo demonene ut. Dokumentaren starter med at den unge gutten kommer gående bortover, skrittene er lette og fulle av fremtidshåp, i dag skal han endelig bli kurert for homofili. Han vet det virker for landets mektigste, de fundamentalistiske kristne, som er godt representert i regjeringen har fortalt han at hvis han bare mottar Jesus som sin frelser skal hans homofile demoner jages tilbake til helvete.

Hvor står vi når galehuset overtar makta

Samfunnet Sylvi Listhaug og hennes kristen fundamentalistiske venner ønsker kan best sammenlignes med Saudi Arabia, blandet med Italia under Mussolini. Eneste mulighet for å bevege oss dit er å skremme de uopplyste til å overføre makt.  Heldigvis virker det som om «det kristne Norge» er i ferd med å våkne og ikke godta fascisme i guds navn.

Hun valgt å besøke Visjon Norge sitt arrangement på Telenor Arena; «Mirakler og sterke møter med Gud»

Listhaug sier at dette er en god arena å møte kristne, særlig kristne innvandrere, for å snakke om integrering. Det hadde vært litt rart om hun på dette møte skulle treffe muslimske innvandrere, bortsett fra hvis de er så heldige å få tak i en de kan lynsje.

Visjon Norge er en fundamentalistisk penge og propagandakanal for de ultrakonservative kristne, de har for lenge siden funnet ut at den beste måten å samle inn penger på er å spre frykt og hat. Har du ingen fiender klarer du ikke fylle krigskassen.

Det finnes mange normale kristne som bare tenker at disse menneskene er en litt mer engasjert versjon av seg selv og ikke utgjør noen trussel for samfunnet. Motstanden synes å være økende også i regjeringens støtteparti kristelig folkeparti, man kan kalle det en forsiktig vekkelse.

Uten de fundamentalistiske kristne hadde det ikke vært noen invasjon i Irak, og heller ingen opprettelse av terrororganisasjonen ISIS og til slutt ingen flyktningkrise i Europa.  Ironien er at ringen er sluttet. En fundamentalistisk kristen er ansvarlig innvandring og integrering, hun heller bensin på bålet i den visshet at det redde og intellektuelt svake blir enda reddere og stiller med penger og støtte til korstoget for å gjøre Norge til et pastorstyrt land.

Det er ikke lenge siden Paven i Roma ba oss strekke ut en hånd og hjelpe alle flyktninger, de er alle guds barn uavhengig av religion. Humanisme og medmenneskelighet er vesentlig i Jesus sin lære, det er fraværende hos fundamentalister. Viktig å velge hvem man skal høre på, de som kommer med budskap om kjærlighet eller de som sprer hat.

FB_IMG_1461194621894

Bildet av Sylvi som bader er lånt av www.adressa.no uten å spørre.

tabola

No posts to display