torsdag, desember 10, 2020

Se & Hør forsvinner i Sverige

Må lese

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det har aldri vært like stort i Sverige som i Norge, og når tallene går ned i alle land og med den Danske Se & Hør skandalen har mange ventet på at noe vil skje. Det mer manglende inntjening som er årsaken til nedleggelsen, men i og med at Aller sitt blad i Sverige nå bytter tilbake til å hete Hänt i Veckan tror vi at skandalen har noe med saken å gjøre.

Det var arbeidsmetodene som har blitt kritisert i alle land, men som har serlig toppet seg i Danmark på grunn av ulovlig overvåkning. Se & Hør overvåket kredittkortene til minst 86 kjendiser fra 2008 til 2011, blant andre kortene til prins Joachim og tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen. To tidligere redaktører er siktet for ulovlig overvåkning.

Aller Media avviser på det sterkeste at det har noe med overvåkningsskandalen å gjøre, sjefsredaktør i Se & Hør sier han har lengtet lenge etter å ta tilbake navnet Hänt i Veckan og sier at til tross for at bladet ikke har vært i salg på 20 år så er det er av de sterkeste merkevarene i landet.

Medieanalytiker Lasse Gimnes sier til NRK at svenske Se & Hör aldri har vært noe lignende den suksessen som man har sett i Norge.

Norsk Se & Hør har alltid ligget fire hestehoder foran både de danske og svenske utgavene. Av en eller annen grunn har norsk Se & Hør tjent fryktelig mye mer penger, og det kan det sikkert være flere årsaker til, sier han.

Det trenger ikke nødvendigvis å ha med at merkevaren er blitt sverta. Svensk Se & Hør forholder seg til et svensk marked, og de store stygge sakene i andre land. Jeg tror mer det er bladmarkedet som er svekket, og de har ikke så mye å gå på som norske Se & Hør har, sier Gimnes.

- Advertisement -

Siste nytt

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg nye måter å få kontakt...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det er satt sammen en internasjonal...

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy".  Kåringen er...

Airbus: Om fem år har vi utviklet et fly som bruker hydrogen

Den europeiske flyprodusenten Airbus skjønner det haster å levere grønnere fly og har gitt seg selv en frist som er ti år...

More Articles Like This