fredag, mars 5, 2021

Schibsted-aksjene har falt med 25 milliarder kroner

Må lese

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO!

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg...

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er lite som tyder på at medier slipper unna krisen som er påført av corona pandemien. – Vi går ikke ut, vi reiser ikke og setter ikke igang noen nye prosjekter. Alle medier mottar avbestillinger av kampaner i stort tempo.

Schibsted er en av verdens største selskaper innen rubrikk, og det markedet har bunnet falt fullstendig ut av. Schibsted-aksjene har falt 25 milliarder kroner i verdi den siste måneden. Årsaken er enkel, i Norge er Finn.no størst på rubrikk, men nesten ingen søker etter ansatte, annonserer konserter eller opplevelser, gir tilbud på reiser eller tenker at dette er et godt marked å selge bolig i.

Les: Tjente ikke nok, nå vasker hun naken

Siden kurstoppen 11. februar har aksjen falt med 38,4 prosent. Det kraftigste fallet kom i forrige uke, grenser, skoler, arrangementer og restauranter ble stengt.

Årsaken til nedgangen er blant annet inntektsfall i finn.no og verditap i rubrikkselskapet Adevinta, som Schibsted eier 60 prosent av, mener analytiker Aksel Øverland Engebakken i ABG Sundal Collier.

Adevinta-aksjen har falt 41,6 prosent i samme periode.

I tillegg til finn.no eier Schibsted også det svenske rubrikkselskapet blocket.se og finske tori.fi. De eier også avisene VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad.

- Advertisement -

1 COMMENT

Siste nytt

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO!

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var Priors merkevareidentitet, nå har blitt...

Steven Gerrards scoringer i Champions League

Steven George Gerrard (født 30. mai 1980) er en engelsk profesjonell fotballsjef og tidligere Liverpool spiller som er manager den skotske premiership-klubben...

Post i butikk fyller 20 år

Mottagelsen av konseptet var heller kjølig, men nå er kundene stort sett fornøyd med Post i butikk. I dag fyller det moderne...

More Articles Like This