mandag, mai 17, 2021

Schibsted-aksjene har falt med 25 milliarder kroner

Må lese

Skuespiller Norman Lloyd er død 106 år gammel

Den amerikanske skuespilleren Norman Lloyd har sett gammel ut siden jeg var en liten gutt så det...

Andres Iniesta forlenger med Vissel Kobe

J-League laget Vissel Kobe er særdeles glade for å ha forlenget med den spanske fotballstjernen Andres Iniesta...

Nå forsvinner Valdresbanen og Namsosbanen

To legendariske strekninger tas ut av det nasjonale jernbanenettet. Tog har det ikke gått på de to...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er lite som tyder på at medier slipper unna krisen som er påført av corona pandemien. – Vi går ikke ut, vi reiser ikke og setter ikke igang noen nye prosjekter. Alle medier mottar avbestillinger av kampaner i stort tempo.

Schibsted er en av verdens største selskaper innen rubrikk, og det markedet har bunnet falt fullstendig ut av. Schibsted-aksjene har falt 25 milliarder kroner i verdi den siste måneden. Årsaken er enkel, i Norge er Finn.no størst på rubrikk, men nesten ingen søker etter ansatte, annonserer konserter eller opplevelser, gir tilbud på reiser eller tenker at dette er et godt marked å selge bolig i.

Les: Tjente ikke nok, nå vasker hun naken

Siden kurstoppen 11. februar har aksjen falt med 38,4 prosent. Det kraftigste fallet kom i forrige uke, grenser, skoler, arrangementer og restauranter ble stengt.

Årsaken til nedgangen er blant annet inntektsfall i finn.no og verditap i rubrikkselskapet Adevinta, som Schibsted eier 60 prosent av, mener analytiker Aksel Øverland Engebakken i ABG Sundal Collier.

Adevinta-aksjen har falt 41,6 prosent i samme periode.

I tillegg til finn.no eier Schibsted også det svenske rubrikkselskapet blocket.se og finske tori.fi. De eier også avisene VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad.

- Advertisement -

1 COMMENT

Siste nytt

Skuespiller Norman Lloyd er død 106 år gammel

Den amerikanske skuespilleren Norman Lloyd har sett gammel ut siden jeg var en liten gutt så det...

Andres Iniesta forlenger med Vissel Kobe

J-League laget Vissel Kobe er særdeles glade for å ha forlenget med den spanske fotballstjernen Andres Iniesta på hans 37-årsdag tirsdag.

Nå forsvinner Valdresbanen og Namsosbanen

To legendariske strekninger tas ut av det nasjonale jernbanenettet. Tog har det ikke gått på de to banene på mange år og...

Stadig populært med gamle spilleautomater

Gamle spilleautomater er en fellesbetegnelse på spilleautomater som tidligere var utplassert som fysiske spill i norske butikker fram til spilleautomatforbudet ble vedtatt....

Boris Johnson kupper Champions League-finalen

Rugby-entusiasten Johnson vet at han har skapt seg selv en enorm surfebølge etter at han sørget for at engelskmennene kom først i...

More Articles Like This