Tjente ikke nok, nå vasker hun naken

0
1269
Advertisement

Det var ikke nok penger til å vaske med klærne på, derfor bestemte Nikki Belton seg for å gjøre noe annerledes. Det var en timebetaling på ca 200 kroner som gjorde at den britiske kvinnen bestemte seg for å endre forretningsmodell.

I stedet for å rengjøre klærne til litt under 200 kroner i timen, kaster hun klærne og gjør nøyaktig samme jobb for 1000 kroner i timen. – Kunden kan velge mellom toppløs rengjøring, rengjøring i sexy undertøy eller helt naken.

 Og selvsagt heter selskapet hun startet: «The Naked Cleaning Company».

«Jeg startet selskapet som en filial av mitt vanlige rengjøringsfirma fordi jeg fant ut at det ikke var andre selskaper som mine der ute», sier Nikki Belton fra Devon, England.

«Så langt har over 100 personer kontaktet oss fordi de er interessert, men noen mennesker tror ikke at det er ekte fordi det er så annerledes».

Les: Historisk mild vinter i åtte fylker

 
Hun startet selskapet i januar og allerede har hun ansatt ansatte over hele Storbritannia. Ifølge Nikki Belton er det veldig trygt å jobbe som rengjøringsdame i undertøy.

Det er imidlertid et krav at du har erfaring med rengjøring og at du er over 25 år. I tillegg kan man være alle former og størrelser.

Les på Sporten: Hentet Zlatan til AC Milan – nå har hodene begynt å rulle

Ingenting seksuelt:

«Det er ikke noe seksuelt med det. Det handler mer om et individuelt tankesett der mennesker er i stand til å sette pris på den mannlige og kvinnelige kroppen mens de respekterer vårt selskap. Våre ansatte er ikke sexobjekter. De er der for å gjøre en jobb».

De ansatte i selskapet kommer til kundens adresse fullt kledd, og begynner først å ta av seg klærne når rengjøringen begynner.

Det er en «ikke berør» -politikk, og Nikki Belton uttaler at prostitusjon ikke er akseptabelt.

tabola

No posts to display