mandag, april 5, 2021

Samarbeid for trygge toaletter

Må lese

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Rent vann og ordentlige sanitære forhold er en menneskerett. Likevel dør et barn hvert andre minutt av sykdom forårsaket av dårlige sanitærtjenester, hygiene og drikkevann.

Målet med UNICEFS vann-, sanitær- og hygieneprogrammer er å oppfylle barns rett til gode levekår og god helse. Folk skal få tilgang på trygge og rene toaletter. Vi må stoppe spredningen av vannbårne bakterier som forårsaker sykdom. UNICEFS globale sanitære programmer har bidratt til at over 1,3 milliarder mennesker har fått opplæring i adferdsendrende sanitærprogrammer.

Les på Sporten: Alle har vel lyst til å lære å spille UEFA Champions League hymnen

– Vi trenger konkrete og innovative løsninger på problemet med hvor folk går på toalettet, ellers svikter vi millioner av våre fattigste og mest sårbare barn, sier Sanjay Wijesekera, som leder UNICEF’s globale vann-, sanitær- og helseprogrammer.

Essensielt at alle bidrar

For UNICEF er det veldig viktig med samarbeidspartnere fra næringslivet. UNICEF har mange forskjellige programmer, og tilstedeværelse over 190 land. Støtten fra merkevarer og næringsliv gjør dette økonomisk og praktisk mulig.

Les: Disse fire leder årets TV-aksjon

Samarbeider med Domestos for bedre toaletter.

Samarbeidet mellom Unilevers merkevare Domestos og UNICEF begynte allerede i 2012. I løpet av disse seks årene har programmet gitt mer enn seks millioner mennesker forbedrede sanitærforhold. Mer enn 75 000 barn har fått rent vann og toalettfasiliteter på skolen sin.

– Vi i Domestos er veldig stolte av å kunne samarbeide med UNICEF i denne saken. På globalt nivå har Domestos et mål om å hjelpe 25 millioner mennesker med tilgang til rene og trygge toaletter, innen 2020. Vi i Domestos er eksperter på toalettrenhold og –hygiene. Derfor er dette et naturlig og perfekt program å engasjere seg i, forteller Richard Düring i Unilever Norge.

Bidra i det daglige

Når du skal rengjøre ditt eget toalett, kan du hjelpe UNICEF i arbeidet med å sikre rene og trygge toaletter verden over. Kjøper du en flaske Domestos, donerer du samtidig 1 krone til dette arbeidet. Slik kan alle bidra litt, selv i noe så hverdagslig som toalettvask.

 

Om kampanjen

Domestos og Unilever støtter UNICEF i arbeidet med å bedre sanitærforhold i verden.

Domestos og Unilever Norge donerer 1 krone til UNICEF for hver solgte flaske med Domestos, merket med UNICEF-etikett og vil globalt i 2018 donere minimum 21,5 millioner kroner.

Siden 2012 har samarbeidet hjulpet mer enn 6 millioner mennesker til rene og trygge toaletter.

Over 75.000 barn har fått bedrede sanitærforhold i skolen.

Domestos og Unilevers samarbeid med UNICEF er en del av Unilevers bærekraftplan (USLP)** og har som mål å hjelpe 25 millioner mennesker med tilgang til rene og trygge toaletter, innen 2020.

- Advertisement -

Siste nytt

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far Alfie og agent Mino Raiola...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder kroner skal hjelpe kultursektoren til...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i den tredje bortekampen kom vendepunktet.

More Articles Like This