Ryan Reynolds har tatt med Wrexham-stjerne i Deadpool 3…tror vi

0
1

Noe av styrken til filmstjerne Ryan Reynolds er at han bruker alle midler og kanaler for å markedsføre sine filmer og investeringer på kryss og tvers. – Han er vel den eneste som lager en teaser til en trailer.

Et godt eksempel på dette er bursdagen til medeier i Wrexham Rob McElhenney hvor gratulasjonen som du ser under ble delt til Ryan Reynolds sine over 51 millioner følgere på Instagram i Deadpool-drakt.

Les: Apples Iphone-salg i fritt fall

Det er ikke lenge til Deadpool 3 har premere og nå bekrefter Ryan Reynolds det er en Wrexham-stjerne med i Deadpool 3

Wrexham spiss Ollie Palmer en skjult cameo.

Filmen, som offisielt heter ‘Deadpool & Wolverine’, ser Reynolds gjenoppta rollen som Deadpool, mens Hugh Jackman kommer tilbake som Wolverine.

Den kommer på kino 26. juli i år, med rollebesetningen også med The Crown-stjernen Emma Corrin og den amerikanske komikeren Rob Delaney.

Les: Erik ten Hag står overfor 25 % lønnskutt i Manchester United

Wrexham-spiss Ollie Palmer

Den tidligere Leyton Orient- og Crawley-spissen sluttet seg til Red Dragons i januar 2022, med spissen som en av de første marquee-signeringene som ble gjort under Reynolds og McElhenneys medeierskap.

Han scoret 31 mål på en og en halv sesong og var en nøkkelspiller for Wrexham i National League. Denne sesongen har han scoret seks mål og gitt fem assist i 38 League Two-opptredener.

Og Wrexham-fansen var overbevist om at Palmer gjorde en kort opptreden på grunn av det de ser i den nye traileren.


Selv om Reynolds ikke offisielt uttalte at Palmer faktisk var med i filmen, la spissen ut på Instagram som svar på traileren: «Hvis du myser …»

Og da Reynolds ble spurt av en fan om 32-åringen var med, svarte han: «Keen syn».

Palmers opptreden ville være den første laget av en Wrexham-spiller i en storfilm siden Reynolds og McElhenney tok over klubben i 2021. Wrexhams lag skal reise til Las Vegas denne sommeren for å feire sitt andre opprykk på rad, med Phil Parkinsons side som skal spille i League One neste sesong.

Les på Engelske klubber: Ten Hag overbevist han er en suksesstrener

Red Dragons sikret opprykk tidligere denne måneden etter å ha slått Forest Green 6-0 på Racecourse Ground, med rivalene MK Dons som tapte poeng samme dag.

På Instagram etter at opprykk ble bekreftet, skrev Reynolds: «For noen år siden, hvis du hadde fortalt meg at jeg ville gråte gledestårer over en fotballkamp som fant sted i Nord-Wales, ville du vært Rob McElhenney.

«Gratulerer til Wrexham og til min co-chairman in crime. Dobbelt opp byen! Dette er turen i våre liv.»

tabola