En av toppkandidatene til å erstatte Ten Hag signerer med annen klubb

0
3
Ratcliffe er stor fan av Mr. Potter. (foto: Ratcliffe)

Erik ten Hag har alt annet enn gitt opp med å vise han fortjener å beholde jobben som Man United-trener, men selv med seier mot andredivisjonslaget Coventry i FA Cup-semifinalen og seier mot Premier Leagues bunnlag, Sheffield United på onsdag, får nederlenderen et ras av kritikk for hvor vaklende Manchester United fremstår på kamparenaen. Trenerbytte i sommer virker sannsynlig, en av toppkandidatene til jobben har likevel meldt seg ut av prosessen.

Da Sir Jim Ratcliffe formelt tok over den sportslige styringen hos Manchester United, tok det ikke lang tid før Graham Potter ble linket til jobben som neste Manchester United-trener. Han er engelsk, har hatt stor suksess hos Brighton med å bygge opp et ungt lag til suksess i Premier League og har fått testet nervene i sin gjesteopptreden som Chelsea-trener. Mauricio Pochettino har denne sesongen vist Potter ikke gjorde en så dårlig jobb, likevel. Med Erik ten Hag snublende videre i Premier League, har Potter stått som en av toppkandidatene til å ta over jobben på Old Trafford. Helt til denne uken.

F7: Ryan Reynolds har tatt med Wrexham-stjerne i Deadpool 3…tror vi

Ifølge ESPN har Potter tidligere i år vært i forhandlinger med Ajax om trenerjobben fra neste sesong, i april gikk det så langt at engelskmannen fikk tilbud om jobben – men skal ha takket nei.

Så langt bekrefet dette at Potter har andre muligheter som står åpne. Med Dan Ashworth inn som ny sportsdirektør hos Man United, ble linken til Potter enda sterkere. Ratcliffe har tidligere hatt flere samtaler med Potter og er stor fan av treneren, Ashworth var sportsdirektør hos Brighton i tett samarbeid med trener Potter.

Det var derfor ingen overraskelse at engelsk media har holdt fast på Potter som sterk kandidat til United-jobben. Nye signaler er tydeligvis sendt fra Old Trafford, for nå snur Potter og går tilbake til tilbudet i Nederland.

ESPNs kilder hevder Potter neste uke igjen har møter i Amsterdam. Det er Potter som har åpnet opp for nye forhandlinger. Dette betyr at begge parter sikter seg inn mot kontrakt.

LES: Erik ten Hag står overfor 25 % lønnskutt i Manchester United

Graham Potter melder seg dermed ut av kampen om United-jobben.

Alt du trenger å vite: Manchester United – Burnley

tabola

No posts to display