lørdag, desember 5, 2020

Russell Brand i det ene hjørnet

Må lese

Trøbbel når du bytter ut en helgen mot en fotballgud

Etter Diego Maradona sin død var det nesten uunngåelig at Napoli, både byen og fotballklubben ville hylle...

Strålende hærverk av en fransk kunstner

Den franske kunstneren Cal er det mange vil kalle en vandal. Hans hærverk er ikke ødeleggende eller...

Andrej Kanchelskis: «Pogba snakker alltid om å dra, bedre om han bare dro»

Den russiske vingen Andrej Kanchelskis hadde selv fire år på Old Trafford før han dro videre til...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Og Murdoch et av verdens største mediekonsern i det andre. Han er stand up komiker og har vært med i flere komedier, blant annet nyinnspillingen av Arthur for noen år siden. Det som startet med en liten kommentar fra Russell Brand sin side om hvordan Murdoch gjemmer unna penger i utenlandske selskaper har eskalert til full krig.

Russell Brand som vanligvis snakker om sex og hvor mye man kan drikke i løpet av kort tid har tydeligvis våknet opp og funnet ut at internasjonale selskaper med Rubert Murdoch i spissen gjemmer unna penger og har snakket om dette på sitt internettshow «The Trews»

– De vet at hvis de angriper meg, så blir ikke de store sakene diskutert. Saken er at store selskaper unngår skatt mens vanlige mennesker blir skattet ihjel.  «The Sun» (Eid av Murdoch) sier at det er folkets avis. Det er den ikke.sun

Han sier videre at de internasjonale selskapene har brukt og bruker mengder med penger for å få lovgivning som gjør det enklere å lure unna penger.

Dette har fått The Sun til å reagere og har ved to anledninger satt Mr Brand på sin førsteside og omtaler han som ikke morsom. Akkurat det er vi enige i, men poenget slipper de likevel ikke unna. For at de gjemmer unna penger og bruker penger på lobby virksomhet er omtalt ved flere anledninger.

Pent bilde
Pent bilde

The Sun fortsetter og sier at Mr Brand selv driver med skattesnusk i forbindelse med betaling av sin husleie som visstnok også er satt opp som arbeidssted uten at de nødvendige regler for det er fulgt. Regner med at de har hørt på en eller annen samtale for å få den informasjonen.

Mye av bygrunnen til den finanskrise som vi har rett bak og muligens også foran oss er kraftig deregulering av finansmarkedene, noe som gjør det nesten umulig med myndighetskontroll. Det er dette mange internasjonale selskaper bruker penger på politikere for å få ytterligere deregulert.

- Advertisement -

Siste nytt

Trøbbel når du bytter ut en helgen mot en fotballgud

Etter Diego Maradona sin død var det nesten uunngåelig at Napoli, både byen og fotballklubben ville hylle...

Strålende hærverk av en fransk kunstner

Den franske kunstneren Cal er det mange vil kalle en vandal. Hans hærverk er ikke ødeleggende eller frekke, men ganske så smarte,...

Andrej Kanchelskis: «Pogba snakker alltid om å dra, bedre om han bare dro»

Den russiske vingen Andrej Kanchelskis hadde selv fire år på Old Trafford før han dro videre til Everton. - Nå lever den...

NRK og TV2 går sammen om fotball-VM 2026

NRK og TV 2 har sammen sikret seg rettighetene til å vise fotball-VM for herrer i 2026. - Vi...

Har du en skrue løs? Det kan være farlig

I løpet av de neste månedene vil over hundre bilister miste nylig påskrudde vinterdekk under fart og skade bilen sin.

More Articles Like This