tirsdag, mars 2, 2021

Både filmen og bilen skal hete Spectre

Må lese

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var...

Steven Gerrards scoringer i Champions League

Steven George Gerrard (født 30. mai 1980) er en engelsk profesjonell fotballsjef og tidligere Liverpool spiller som...

Post i butikk fyller 20 år

Mottagelsen av konseptet var heller kjølig, men nå er kundene stort sett fornøyd med Post i butikk....
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Omtrent på denne tiden neste år er det premiere på den nye James Bond filmen. Daniel Craig skal igjen være agent 007 og kjøre en skikkelig fet bil denne gangen også.

Aston Martin er igjen tilbake som billeverandør denne gangen med en helt ny superbil, et fartsmonster med navnet DB10.  Det er ikke enda satt en pris på bilen for oss som ikke har lisens til å drepe, men den blir høy. Det skal bare lages 10 eksemplarer.

Sjansen for at du kommer til å se den på norske veien er liten, med mindre en sjeik bestemmer seg for å legge haremet sitt nord for polarsirkelen for å bedre på sine potensproblemer.

Spectre er en 24. James Bond filmen med mindre du ønsker også å regne med «Never say never again» hvor Sean Connery skulle bevise han ikke var for gammel og ble med i en versjon uten Brokkoli.

Vi kunne for noen dager siden lese at verdens smarteste mann godt kunne tenke seg en rolle i en James Bond film. Stephen Hawking sa. «Jeg vil helst spille en klassisk skurk, men stiller i en hvilken som helst rolle»

Vi ønsker Stephen lykke til med jobbsøkingen, lukker øynene og gleder oss til å oppleve de to kvinnelige hovedrolleinnehaverne. Den italienske skjønnheten Monica Belucci og franske Lea Seydoux blir en hyggelig førjulsgave vi kan pakke opp neste år.

Her kan du lese hvor glade Aston Martin er for samarbeidet med James Bond.Aston Martin

Litt underholdene å tenke på at da første James Bond film skulle lages og filmselskapet tok kontakt med bilprodusenten ønsket de å stoppe Sean Connery fra å bruke bilen.  Sett tilbake var det et lykketreff for Aston Martin at de til slutt kjøpte en bil og brukte den i filmen uten lov.

- Advertisement -

Siste nytt

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var...

Steven Gerrards scoringer i Champions League

Steven George Gerrard (født 30. mai 1980) er en engelsk profesjonell fotballsjef og tidligere Liverpool spiller som er manager den skotske premiership-klubben...

Post i butikk fyller 20 år

Mottagelsen av konseptet var heller kjølig, men nå er kundene stort sett fornøyd med Post i butikk. I dag fyller det moderne...

Snart ferdig forhandlet med Storbritannia

Næringsminister Iselin Nybø hadde torsdag et møte med sin kollega Ranil Jayawardena i det britiske handelsdepartementet. Vi går nå...

Amerikanske investorer vil løfte Ipswich Town opp fra League One

Det er et historisk sus over Ipswich Town, klubben ble stiftet i 1878. De ble valgt inn i The Football League i...

More Articles Like This