torsdag, november 26, 2020

Både filmen og bilen skal hete Spectre

Må lese

Disney kutter enda mer enn først annonsert

Det er ikke mye optimisme å spore fra alle de som underholder oss eller serverer mat og...

Seilforbundet roper varsku om fem knops fartsgrense

Norges Seilforbund mener den foreslåtte, generelle fartsgrensen til sjøs på fem knop innenfor hundre meter fra land...

Slik får du sett alt fra Håndball-EM 2020

Torsdag 3. desember kastes kvinnenes håndball-EM i gang i Danmark, og våre egne jenter skal i aksjon...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Omtrent på denne tiden neste år er det premiere på den nye James Bond filmen. Daniel Craig skal igjen være agent 007 og kjøre en skikkelig fet bil denne gangen også.

Aston Martin er igjen tilbake som billeverandør denne gangen med en helt ny superbil, et fartsmonster med navnet DB10.  Det er ikke enda satt en pris på bilen for oss som ikke har lisens til å drepe, men den blir høy. Det skal bare lages 10 eksemplarer.

Sjansen for at du kommer til å se den på norske veien er liten, med mindre en sjeik bestemmer seg for å legge haremet sitt nord for polarsirkelen for å bedre på sine potensproblemer.

Spectre er en 24. James Bond filmen med mindre du ønsker også å regne med «Never say never again» hvor Sean Connery skulle bevise han ikke var for gammel og ble med i en versjon uten Brokkoli.

Vi kunne for noen dager siden lese at verdens smarteste mann godt kunne tenke seg en rolle i en James Bond film. Stephen Hawking sa. «Jeg vil helst spille en klassisk skurk, men stiller i en hvilken som helst rolle»

Vi ønsker Stephen lykke til med jobbsøkingen, lukker øynene og gleder oss til å oppleve de to kvinnelige hovedrolleinnehaverne. Den italienske skjønnheten Monica Belucci og franske Lea Seydoux blir en hyggelig førjulsgave vi kan pakke opp neste år.

Her kan du lese hvor glade Aston Martin er for samarbeidet med James Bond.Aston Martin

Litt underholdene å tenke på at da første James Bond film skulle lages og filmselskapet tok kontakt med bilprodusenten ønsket de å stoppe Sean Connery fra å bruke bilen.  Sett tilbake var det et lykketreff for Aston Martin at de til slutt kjøpte en bil og brukte den i filmen uten lov.

- Advertisement -

Siste nytt

Disney kutter enda mer enn først annonsert

Det er ikke mye optimisme å spore fra alle de som underholder oss eller serverer mat og...

Seilforbundet roper varsku om fem knops fartsgrense

Norges Seilforbund mener den foreslåtte, generelle fartsgrensen til sjøs på fem knop innenfor hundre meter fra land vil få store, praktiske konsekvenser...

Slik får du sett alt fra Håndball-EM 2020

Torsdag 3. desember kastes kvinnenes håndball-EM i gang i Danmark, og våre egne jenter skal i aksjon mot Polen. Du får med...

Misfornøyde tross lave strømpriser

Norske strømkunder er mindre tilfredse med norske strømselskaper, til tross for at strømprisene er lave, viser en fersk undersøkelse fra EPSI.

Enighet med Storbritannia om midlertidig avtale

Norge, Island og Storbritannia er enige om en midlertidig vareavtale, som vil gjelde fra 1. januar og frem til frihandelsavtalen trer i...

More Articles Like This