Ronny Deila har ikke vist nok av «Brugges DNA i spillet»

0
155
Ronny Deila

Ronny Deila ble til store protester kjøpt ut av kontakten med Standard Liege for mer enn noen andre managere i belgisk fotball. Club Brugge betalte hele 25 millioner kroner for å hente nordmannen som etter dagens sparking ikke kunne tilføre tilstrekkelig av klubb dna inn i spillet.

Ronny Deila fikk et lite pusterom etter Club Brugge Brugge slo nylig Molde ut av conferenceligaen i åttedelsfinalen, men etter gårsdagens tap 2 – 1 tap mot St-Truiden på Daio Wasabi Stayen Stadium var det slutt.

Les: Adidas gir 150 millioner dollar av Yeezy skosalg til anti-hatgrupper

Club Brugge som har store ambisjoner er nå nede på 4.plass i den belgiske toppserien.

Det holdt ikke for Deila hos Club Brugge. Tittel i MLS med New York City skapte forventninger hos klubbledelsen, i tillegg til å vise han behersket belgisk liga hos Standard Liege. «Vår mann» klarte ikke å overbevise om at han har utnyttet potensialet eierne mener ligger i troppen.

På mandag kom bekreftelsen på at Club Brugge sparker Ronny Deila. – De skriver: «Ronny Deila is niet langer hoofdcoach van Club Brugge».

Les på Sporten: Tør ikke ta med Mason Greenwood

-Etter skuffende resultater og spillemessig nivå er det besluttet å avslutte samarbeidet med hovedtrener Ronny Deila og assistenttrenerne, kommer det kort fra Brugges ledelse. Dette kommer etter at klubben sendte Molde ut av Conference League forrige torsdag og er videre til kvartfiinalen.

Les på Popidol: Manchester United-fan kjørte 640 km for å møte falsk kjæreste etter en spøk fra Liverpool-fans

Fjerdeplass i belgisk liga, med to seire på de fem siste kampene var visst ikke nok. Ronny Deila får ingen tid til å bygge. Litt vel hastig avgjørelse, vil nå vi si.

tabola

No posts to display