Måtte betale tilbake 50 prosent av billettprisen da verdens beste spiller ikke tok av seg treningsdressen

0
339
Lionel Messi ser kul ut, men ikke verdt flere tusen å se nitti minutter på benken. (foto: Inter Miami)
Advertisement

Fotball er som et gammeldags sirkus. Det var underholdende å se på klovnene, søtt å se på sjøløvene som gjør triks, men det er løvene eller tigrene du betalte for se og høre. Så når historiens største løve i fotballens verden kommer til byen, da trekker folk til teltet. 40 000 ventet spente på å få oppleve verdens beste fotballspiller live i Hong Kong, i en kamp helt uten betydning.

Inter Miami har dyktige markedsførere på laget. Den største er selvfølgelig David Beckham som får et kamera eller mikrofon rettet mot seg når han selv ønsker det. 4. februar var den et stappfullt Hong Kong Stadium som ventet på Beckhams fotball-keiser, Lionel Messi. 40 000 hadde betalt flere tusen for billett til treningskampen mellom Hong Kong All Stars og Inter Miami. De fikk oppleve historiens beste spiller, men ikke der de ønsket det.

LES: Ronny Deila har ikke vist nok av «Brugges DNA i spillet»

Lionel Messi ble sittende på benken gjennom hele kampen. Illsinte og skuffete billettkjøpere som hadde kommet for å oppleve Messi på banen krevde penger tilbake, spesielt etter at Messi bare tre dager senere spilte en halvtime mot Vissel Kobe.

Nå melder Talter Asia i en pressemelding, arrangøren av vennskapskampen, at de tilbyr 50 prosent av billettprisen tilbake for de som kjøpte billett gjennom offisielle kanaler.

SPORTEN: Solskjær hadde aldri fått kastet Ronaldo i fanget av ny Manchester United-eier

Vi tipper MLS-klubbene tar dette med i betraktningen når de skal jekke opp billettprisene for kamper der Lionel Messi på papiret skal spille.

tabola

No posts to display