Reiselyst på Telenor Arena 14. og 15. januar

0
7
TravelXpo inviterer alle reiselystne til en helg fullspekket med inspirasjon til neste ferie. TravelXpo inviterer alle reiselystne til en helg fullspekket med inspirasjon til neste ferie.

Det er ingen tvil om at reiselysten blant nordmenn er stor! Og nå er det fritt frem, uansett om du vil oppleve eksotiske destinasjoner under fjerne himmelstrøk, vakker, norsk natur – og alt midt imellom. Til helgen fylles Telenor Arena med 150 spennende reiselivsaktører fra inn- og utland.

– Interessen for TravelXpo er stor. Vi har med oss hele 150 spennende utstillere på Telenor Arena lørdag og søndag, forteller Lise Annett Smith som er prosjektleder i TravelXpo. Her kan de besøkende få inspirasjon og informasjon om alt fra avslappende strandliv, til aktive ferier, gastronomiske høydepunkter og opplevelser som gir uforglemmelige ferieminner.

Compass Fairs, som arrangerer TravelXpo, er en erfaren aktør innen messer og events. – Hele teamet gleder seg til å vise publikum et bredt spekter av utstillere, aktiviteter og foredrag gjennom hele helgen, sier Lise entusiastisk.

Norge og «Utforsk Verden»

Norge er sterkt representert på TravelXpo med mange spennende reisemål og aktivitetsferier. Hva med togferie gjennom vakker natur – eller luksuscamping i Finnmark, for å nevne noen av de utallige mulighetene du kan sjekke ut denne helgen?

«Utforsk Verden» har en egen paviljong, hvor en lang rekke internasjonale destinasjoner er representrert. Enhver globetrotter vil garantert finne noe her.

Foredrag og aktiviteter

På Telenor Arena kan du blant annet få med deg mange interessante foredrag fra to scener gjennom hele helgen. Med mat- og reiseentusiast Arne Hjeltnes som konferansier, vil publikum og foredragsholdere oppleve god stemning.

De besøkende kan kjøpe seg «Smaken av Norge» og få med seg mange lokale småretter fra flere steder i Norge. En egen siderbar vil også være åpen med norsk sider i særklasse.

Det blir morsomme og utfordrende aktiviteter for små og store. Inne i arenaen rigges det til med både klatrevegg, dykkertank og pumptrack (sykkelbane). DNT lager en «turbo-løype» for barna, og det blir også mulighet for å møte selveste Reodor Felgen og Solan fra Flåklypa.

Vinn drømmereise til Afrika

– For de som drømmer om å reise til Afrika, anbefaler vi å bli med i messekonkurransen, oppfordrer Lise. Premien er en tur for to til en verdi av kr 100 000,- og er et samarbeid mellom TravelXpo og Destination Africa med sponsorer.

Vinneren får reise og opphold til/i både Etiopia, Sør-Afrika og Mosambik. Besøk i verdenskjente Kruger nasjonalpark, avslapning langs kritthvite strender ved Det indiske hav og pulserende storbyliv i Cape Town, er blant noen av høydepunktene gjennom den 19 dager lange reisen. Påmelding til konkurransen skjer på messen. Vinneren trekkes fra scene 1 søndag kl. 16.00.

Åpningstider

Lørdag  kl. 10.00-17.00

Søndag kl. 10.00-17.00

Barnepark og messekafé er åpen hele helgen.

Mer informasjon finnes her.

tabola

No posts to display