Ny sesong og nye deltakere i SOFA!

0
111
Sofa får premiere 19. januar. Bilde: TV 2/montasje.

Anne B. Ragde, Terje Sporsem, Espen PA Leervaag og Vita og Wanda, er blant de nye deltakere i «Sofa», som har premiere 19. januar på TV 2.

I den fjerde sesongen av «Sofa» samles kjendiser, venner, familie og partnere for å se og kommentere på årets nye premierer og kjente kjære programfavoritter. Årets «Sofa»-deltakere er en blanding av nye spennende profiler og favoritter fra tidligere sesonger, og totalt er det elleve ulike stuer som besøkes.

Nye «Sofa»-kjendiser

Denne sesongen skal vi hjem i stua til forfatter Anne B. Ragde som i fjor høst gjorde seg bemerket i «Forræder». Hun koser seg foran tv-en sammen med barndomsvenninnen Mari Østgaard. Anne får sin intellektuelle stimuli fra bøker og radio, men foretrekker tv-en for å underholdes! Hennes guilty pleasure er realityserien Dr. Pimple Popper.

Tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashadi er også nye profiler denne sesongen. De bor sammen i en leilighet på Strømmen. De er uenige om mangt, men har ganske lik tv-smak. De foretrekker reality og true crime, og begge lar seg lett engasjere og provosere av det de ser på skjermen. 

Det tredje nye «Sofa»-paret er komikerkompisene Terje Sporsem og Gustav Nilsen, som har vært nære venner i mange år. I kjellerstua til Terje hjemme på Sofiemyr går det gjerne i sport og humor.

Brytekompisene Fritz Aanes og Stig Andre Berge har kjent hverandre en rekke år fra landslaget i bryting. I treningsgarasjen til Stig Andre i Rælingen er det stort engasjement når de to møtes for guttekveld foran tv-en – spesielt når det er sport på skjermen.

Komiker Trine Lise Olsen bor sammen med kunstnervenninnen Bjørg Thorhallsdottir på Ormøya i Oslo. De to single damene ler og koser seg mye sammen, men har også mange sterke livsopplevelser som de tar med seg inn i diskusjonene rundt tv-opplevelsene.

En av de nye «Sofa»-familiene komiker Espen PA Lervaag, kona Caroline og barna Edwin og Amy. De bor på Sørumsand og hjemme i rekkehuset er det fullt liv i sofaen.

Og på Nesøya i Asker finner vi den andre nye familien: Programleder og modell Kathrine Sørland, ektemannen Andreas og sønnen Leon. De koser seg gjerne med pizza og snop for en tv-kveld sammen.


Gjensyn med «Sofa»-favoritter

Fire av stuene «Sofa»-seerne får kikke innom denne sesongen, er favoritter fra tidligere sesonger:

Familien Maurstad, med mamma Mari og sønnene Aslak, Scott og Stinius.

Abu Hussain og Mayoo Indiran.

KrF-leder Olaug Bollestad og ektemannen Jan Frode.

Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl.


«Sofa» – sesong 4, har premiere 19. januar på TV 2 Direkte og TV 2 Play.
Sesongen består av 10 episoder.

tabola

No posts to display