Real Madrid-treneren kan få seg en stor negativ overraskelse ved neste supersignering

0
326
Til Madrid, gutt. (foto Real Madrid)

Da PSG hentet inn Lionel Messi i tillegg til å ha Neymar og Kylian Mbappe i troppen, tenkte mange at Ligue 1-giganten nå var uslåelig. Champions League-trofeet kunne like gjerne på forhånd busses til Paris. Resultatet ble noe helt annet. Nå har de største offensive superegoene forlatt klubben. I sommer forsvinner den siste, og Luis Enrique har en tropp han som trener faktisk kan styre. I Madrid er en La Liga-gigant i ferd med å ta over et potensielt problem.

Mbappés overgangs-saga ser ut til å nærme seg en slutt for denne gangen. Alt peker mot Real Madrid, selv om La Liga-giganten har vist tegn til å miste noe av entusiasmen for å signere spilleren som lurte klubben forrige sommer. Tidligere Real-spiller Ivan Helguera bar den hvite drakta fra 1999 til 2007 og liker ikke helt det han ser. Han minnes godt da klubben i sitt hjerte hentet inn Zidane, Figo, Beckham og brasilianske Ronaldo mens han sto i forsvaret.

LES: På tide å selge Manchester Uniteds best betalte spiller?

– Man må se på feilene som ble gjort. Det var mange flotte profiler og gode spillere, men du vant ikke, og i Madrid er det viktig å vinne hvert år, begynner Helguera til Marca.


– Det er flott å ha alle de spillerne, men du må vite hvordan man balanserer det i et godt lag. Hva gikk galt? Balansen. Mange spillere ville fremover og ikke så mye tilbake, og det var vanskelig. Jeg var forsvarsspiller, og det var veldig vanskelig å forsvare med den typen spillere. Du må ha en balanse av spillere som vil jobbe begge veier, sier den tidligere Real-spilleren.

SPORTEN: Ikke god nok for Bundesliga, men god nok for giganten Barcelona

Som roser Carlo Ancelotti og hans Real-tropp, som er helt annet sammensatt enn det Helguera selv opplevde da han og noen få forsvarsspillere befant seg alene med det defensive arbeidet.

ENGELSKE KLUBBER: Skal friste Graham Potter tilbake til Premier League

Vi har sett Luis Enrique bli mektig irritert over Mbappés manglene innsats i det defensive og for laget, vi skjønner at Helguera er småbekymret.

Real Madrid – Sevilla

tabola

No posts to display