Manchester United har blinket ut stortalent i Eliteserien

0
1142
Manchester United bygger opp et lag med de største talentene lag,. (foto: United, x)

Det gror godt i norsk fotball. Selv om Eliteserien mister de største talentene før de får etablert seg i vår toppliga, er det viktig for det norske landslaget at vi har spillere ute i de tøffeste ligaene (når de får spilletid, selvfølgelig). Hos Rosenborg er det en 17-åring som får speidere fra flere av de største klubbene til å ta seg en ekstra tur til Trondheim. Manchester United er en av gigantene.

Det er ikke spesielt overraskende at flere storklubber ønsker å sikre seg det norske midtbanetalentet Sverre Nypan. Han er 17 år og perfekt alder for et kjøp som ikke blir alt for dyrt, samtidig som ventetiden for spill på høyt nivå blir mindre.

LES: Real Madrid-treneren kan få seg en stor negativ overraskelse ved neste supersignering

Transfermarkt har også startet å følge Sverre Nypan, de estimerer verdien til 7 millioner euro i sin siste oppdatering. En god vår i Rosenborg vil bringe prisen oppover og slå Rosenborgs siste store salg. Casper Tengstedt ble solgt for litt over et år siden til Benfica for 7 millioner euro.

Rosenborg ville sikkert hatt godt nytte av unggutten, men det blir vanskelig å stå imot når klubber som Chelsea, Manchester City og Manchester United banker på portene på Lerkendal.

SPORTEN: Bodø/Glimt har akseptert bud på Tobias Gulliksen

HITC melder at Manchester United så langt er de mest konkrete i sin interesse.

17-åringen har kontakt med Rosenborg ut 2026. Gjennom årene har han scoret fem mål og fire assist på 30 kamper – til tross for sin lave alder. Sverre Nypan har også representert flere norske U-landslag.

Alt du trenger å vite: Manchester United – Fulham

SPORTEN: Har Mason Greenwood på agendaen

tabola

No posts to display