På tide å selge Manchester Uniteds best betalte spiller?

0
46
Må nok ta en prat om Marcus Rashford. (foto: Ratcliffe, x)

Fotball er ferskvare. Vi ser det igjen og igjen. Det som leveres i klubbdrakta forrige sesong, hjelper supporterne null og niks denne sesongen. Vi har også sett stjernespillere som lojalt har tjent klubben sin gjennom en årrekke, dumpes ved først tegn til stagnasjon. Når du spiller for Manchester United, er klubbens best betalte og har sluttet å score, da må en exit settes på agendaen.

Forrige sesong hamret en ustoppelig Marcus Rashford inn 30 scoringer for Manchester United. I sommer belønnet klubben han har spilt for siden han var syv, med å gi spilleren lønnsøkning til rundt 370 000 pund i uka. Dette var selvfølgelig ikke en ren belønning, men også for sikre seg toppscoreren for de kommende sesongene. Marcus Rashford nådde sikkert et av målene sine som klubbens best betalte, men feiler i å hjelpe Man United og Ten Hag i å nå klubbens mål denne sesongen.

LES: Real Madrids dyreste nektet plent å røre joggeskoene i ferien

Da Rashford signerte femårsavtalen forrige juli, ga han et løfte til Man United-supporterne: -Jeg kom til Manchester United som en syv år gammel gutt med en drøm. Den samme lidenskapen, stoltheten og viljen til å lykkes driver meg fortsatt hver gang jeg har æren av å bære drakta… Jeg kan forsikre deg om at jeg vil gi alt for å hjelpe laget nå det nivået vi er i stand til, sa Rashford til klubbens hjemmeside.

SPORTEN: Casper Tengstedt har gjort det igjen!

Ingen tviler på at 26-åringen ikke kjemper for klubben som hjalp ham gjennom en tøff oppvekst, spørsmålet nå er om spilleren Rashford forsvarer å være den beste betalte spilleren i Manchester United-troppen.

Etter en håpløs sesong så langt og utenomsportslige feiltrinn av den tidligere så plettfrie spilleren, mener det engelske mediet Goal.com tiden er moden for å selge Marcus Rashford. Timingen med at PSG mister Kylian Mbappé og er villig til å betale solid for en av favorittene hos PSG-ledelsen, Rashford, passer glimrende.

Her er Goal sine argumenter for å selge Rashford i sommer:

-I løpet av bare åtte måneder har Rashford brutt løftet sitt til fansen. Han har kun scoret fem mål på 30 kamper så langt i 2023-24 sesongen og ser ut som en skygge av spilleren som inspirerte Uniteds opptur tilbake til topp fire.

-Rashfords sjokkerende tilbakegang kan heller ikke avvises som bare et blip. Den engelske landslagsspilleren fikk sin seniordebut for de røde djevlene for nesten 10 år siden, og har siden utviklet et rykte som en streaky spiller, med produktive perioder alltid etterfulgt av skuffende pauser.

-Når sant skal sies, United har egentlig ikke noe behov for Rashford lenger; han har brukt opp alle sine ni liv og er ikke lenger verdig spesialbehandling som klubbens nåværende lengsttjenende akademispiller. Som skjebnen ville ha det, er Paris Saint-Germain for tiden på jakt etter en ny spiss ettersom Kylian Mbappé nærmer seg signering med Real Madrid, og Rashford er på listen deres over potensielle mål.

Manchester United – Fulham

-United bør hoppe på sjansen hvis PSG faktisk legger fram et formelt bud i løpet av sommeren, ikke minst fordi markedsverdien hans synker for hver kamp som spilles.

ENGELSKE KLUBBER: Skal friste Graham Potter tilbake til Premier League

Harde ord, men Goals analyse vil neppe oppfattes som total skivebom.

tabola

No posts to display