Putin digger Donald Trump

0
167

Hvert eneste år har Tsar Vladimir Putin en ekte og varm samtale med det Russiske folk, kan snakker åpent om de problemene landet har og hvilke planer som gjelder for fremtiden. Tonen er lett, selv når vanskelige temaer som forholdet til USA og krisen i Syria diskuteres.

Økonomien har vært litt skrall i det siste, men de er over det verste skal vi tro Putin og det må vi jo. Russland og Tyrkia er ikke venner og kommer ikke til å bli det på en stund. Vladimir Putin tok seg tid i sin naturlignok travle hverdag til tre empatiske timer sammen med folket sitt.

Han fikk tid til å fortelle om hvem han liker og ikke liker, han mener forholdet til USA kommer til å bli bedre fremover og skikkelig bra hvis Donald Trump vinner presidentvalget.

Donald Trump er «flamboyant og fremragende» sier Vladimir Putin med det kameratslig smil.

Den Russiske presidenten uttrykte sin iver med å jobbe med ham på internasjonale spørsmål i fremtiden.

Og forholdet er uten tvil gjensidig, som Putin sa: «Han sier at han ønsker å løfte vennskapet til et annet nivå, forholdet til Russland skal bli tettere og dypere. Hvordan kan vi la være å ønske det», selvfølgelig gjør vi det.

Men han sluttet ikke der, han omtalte Donald Trump som den absolutte leder i kampen om å bli president i USA og at det var hans klare favoritt.

Så var tre timer med verdens mektigste mann over og et håp var tent for en bedre verden i de tusen hjem.

tabola

No posts to display