Perfekte paraktiviteter denne julen

0
118

Dette innholdet er sponset

Julen er absolutt en tid man tenker mye på familie og på de som står en nærmest. Enten dere er kjærester, samboere, foreldre, gift eller hva enn dere foretrekker å kalle det så er det viktig at dere også setter av litt tid til hverandre i julen. Det er mye som skjer og det er viktig at man ser hverandre, og at man ikke glemmer hverandre.

Det er mye styr i julen, selv om det er veldig hyggelig. Det er derfor viktig at dere prioriterer hverandre der dere kan og der det er tid. Det trenger ikke nødvendigvis å være mer enn en time på kvelden eller en søndag i løpet av julen. La oss ta en titt på noen flotte aktiviteter som passer perfekt for par i desember.

Gjør kvelden litt ekstra spennende

Dersom dere ønsker å gjøre kvelden eller morgenen litt ekstra spennende og lekne, så er julekalender sexleketøy perfekt for dere. Med en julekalender fra for eksempel Sinful, så får du 24 spennende gaver. Her er det flere forskjellige kalendere å velge mellom slik at dere sammen kan velge en dere tenker at kan passer for dere. Her finnes det for eksempel spesielle kalendere for kjønn, en som fokuserer på lekne leketøy og en som fokuserer på det mer luksuriøse. Med andre ord; noe for alle!

Dra på en utflukt

Uansett om dere har vært sammen i 3 måneder, 3 år eller 3 år så er det av og til godt med en liten pause, bare dere to. Vi kan derfor anbefale at dere kommer dere litt vekk. Enten dette er for en dag, en natt eller en hel helg. Her er mulighetene mange, og dere kan finne utflukter som passer ethvert budsjett. Kanskje skal dere rett og slett bruke dagen på å gå en tur, eller hva med å låne en hytte av en bekjent over helgen? Dere kan booke dere inn på spahotell dersom dere har et litt større budsjett, eller barna kan få barnevakt slik at dere har utflukt hjemme.

Dra på julemarked

En siste paraktivitet som alltid er hyggelig er å dra på et julemarked. Over hele landet arrangeres det julemarkeder der dere kan kjøpe god mat, handle noen julegaver eller bare tusle for litt kvalitetstid og julestemning. Kanskje har dere til og med muligheten til å reise et annet sted for å se et julemarked der?

tabola

No posts to display