Dette innholdet er sponset

Vi tenker ofte på familie, og kanskje spesielt på de yngste når det er snakk om julen, julegaver og julekalender. Likevel er det viktig at man også tar godt vare på hverandre når julen inntreffer.

Dette kan være en stressende tid der det er mye som skjer på jobb eller på studiet. Det kan være mange deadlines og det kan være vanskelig å sette av tid til seg selv. Juleselskap skal holdes og julegaver skal handles. Det er viktig at man setter av god tid til hverandre, slik at man ikke glemmer hverandre midt oppi julestria. Vi har derfor funnet frem tre supre julekalendere som passer perfekt for par! La oss ta en titt.

En julekalender fra Sinful

Når vi skal snakke om julekalendere for par, så er vi selvfølgelig nødt til å nevne en litt ekstra leken julekalender. En erotisk julekalender kan gjøre morgenen eller kvelden litt ekstra hyggelig og spennende når dere åpner dagens luke sammen. Det er selvfølgelig ikke gitt at alt man åpner faller i smak, men det er fortsatt en daglig påminnelse på hverandre og på hvorfor dere er sammen. Kanskje åpner dere også luker som passer helt perfekt for akkurat dere to. Det vet dere ikke før dere prøver.

Adventskalender med opplevelser

Erotisk julekalender passer kanskje ikke for alle, men det er absolutt en anbefaling å gi det et forsøk. Dersom man ønsker noe litt annet så kan man lage en adventskalender med fire luker. Kanskje dere lager to hver? Her kan det være en liten opplevelse dere skal gjøre sammen i løpet av desember eller på denne dagen. Det kan være alt fra kino eller teater til kosekveld på sofaen, en god middag eller en massasje sammen. Her er det bare kreativiteten som setter stopper.

Lag en hyggelig kalender sammen

Det er også mulig å lage en hyggelig kalender sammen, enten dere lager en samlet kalender eller en hver som den andre skal få. Her kan dere for eksempel skrive hyggelige beskjeder til hverandre eller kanskje til og med gi hverandre en liten gave. Det kan være alt fra en favorittsjokolade eller en kaffekopp til en «jeg elsker deg»-lapp eller en «kupong» på en massasje på sofaen. Her er det så mye hyggelig dere kan gjøre for hverandre slik at dere ikke glemmer hverandre oppi alt det hektiske som foregår rundt julen. Kos dere med å lage og gi en kalender til hverandre.

f7.no -> adds
tabola