På Karset Aktivitetsgård kan de nå by på en litt over gjennomsnittlig original attraksjon; «Pee with a view» – et pissoar i åkeren.

Mannfolk-attraksjon ute i åkeren

Bjørn-Magne Broen var i det kreative hjørnet da det nye mikrohuset på gården stod ferdig i høst. Han ønsket å lage en skikkelig «mannfolk-attraksjon» for turistene som skal leie huset, og snekret en ramme rundt et pissoar, som ble plassert ute i åkeren, rett utenfor stuevinduet.

Les: Advarer mot å skru av hovedbryter på hytta

– Ved utendørs-pissoaret kan man senke skuldrene, nyte den fantastiske utsikten og la tankene fly, mens man gjøre sitt fornødne.

– Vi skulle selvsagt hatt et norsk navn på attraksjonen, men for ordlydens skyld landet vi på det engelske navnet «Pee with a view», smiler Bjørn-Magne.

Les: Novak Djokovic er oppe i 90. ATP-titler

En kreativ familiebedrift

Det nye mikrohuset er bygd for barnefamilier og besteforeldre som ønsker å oppleve en gårdsferie i et litt mindre format. – Vi er også i gang med å innrede et anneks der man kan ligge i en stor, høy seng og se ned på kaniner og høner, forteller datter og daglig leder, Stine Karset Broen.

Karset Aktivitetsgård ligger idyllisk til på Ingeberg i Hamar, og er en ren familiebedrift bestående av en sykepleier, lærer, ernæringsfysiolog og videograf.

f7.no -> adds
tabola