Instagram / @Sydney_Sweeney

Det er nesten utrolig å tenke på at treningsdronning på 80 tallet Jan Fonda var kult undergrunns sexsymbol i sci-fi-klassikeren Barbarella. – Nå planlegges en nyinnspilling, denne gangen er det Sydney Sweeney skal spille rollen som den nå 84 år gamle svært aktive pensjonisten spilte.

Det er Sony Pictures som nå har sagt ok for nyinnspillingen.

Les: «Pee with a marvelous view», i Hamar

Filmen er fortsatt i de tidlige utviklingsstadiene, og forfatteren og regissøren skal fortsatt bekreftes.

Men Sweeney hintet til hennes engasjement i prosjektet i går ettermiddag, og la ut et kunstverk fra den originale filmen på Instagram med bildeteksten «tid for å redde verden».

Tilpasset fra en sci-fi-tegneserie, den originale Barbarella (1968) spilte Jane Fonda i hovedrollen som den anonyme romfareren, som må begi seg gjennom universet for å finne en vitenskapsmann som har skapt et våpen med potensial til å ødelegge menneskeheten.

LES OGSÅ: Tottenham følger nøye med på Premier League-komet

Den gjorde det dårlig på billettkontoret og ble møtt med for det meste negative anmeldelser, men har i årene siden hatt en gjenopplivning som en campy kultklassiker, og har fått retrospektiv ros for sin scenografi og visuelle fantasi. Angivelig beskrevet av New York Times som «den mest ikoniske sexgudinnen på 60-tallet», har karakteren inspirert motedesignere som Jean-Paul Gaultier og musikkvideoer av Kylie Minogue, Katy Perry og Ariana Grande.

Sweeney er mest kjent for sine roller i prestisjedramaer som The Handmaid’s Tale, Euphoria og The White Lotus, og ser ut til å bli en like stor tilstedeværelse i filmens verden. Ved siden av Barbarella har hun et annet høyprofilert bilde sammen med Sony Pictures, med hovedrollen sammen med Dakota Johnson i den kommende Marvel-tilpasningen Madame Web.

f7.no -> adds
tabola