Alle navn er ikke like heldige, noen ganger er årsaken at ting betyr forskjellige ting på ulike språk, andre ganger er det noen som sover i timen. Den britiske undertøyskjeden Ann Summers lanserte akkurat det sexy undertøyet ISIS.  Noen har tenkt er det ikke noe som heter Temple of ISIS, og var ikke det bygget til frukkbarhetsgudinnen ISIS sin ære. Den Islamske staten (IS) blir også omtalt som ISIS. Mange stiller seg uforstående til at en så stor butikkkjede med over 100 utsalgssteder ikke gjør hjemmeleksen sin i forbindelse med navn på produkter. Akkurat nå er vel navnet ISIS det værst tenkelige noen kan assosiere med sexy undertøy.

Vi erkjenner det uheldige tidspunktet for denne lanseringen i våre utstillingsvinduer, og støtter på ingen måte terrorhandlinger eller vold. Vi beklager hvis noen føler seg støtt, sier hun, men føyer til at det ikke foreligger noen planer om å trekke kolleksjonen fra markedet. Sier en annonym talskvinne som også forteller at navnet på kolleksjonen ble bestemt for lenge siden.

ISIS hadde sitt utspring i Irak og syria og kontrollerer områder begge landene, de har ikke vist noen nåde i sin fremreden og står bak grusomme handlinger ovenfor anderledes tenkende og mennesker som ikke underordner seg. De ble i 2013 for drøye for Al Qaida og de to terrororganisasjonene skilte lagisis-show .

ISIS var viktig i gresk mytologi, hun var datter av Geb og Nut og søster til Set, hun var gift med Osiris og mor til Horus, som fruktbarhetsgudinne hadde hun stor tiltrekningskraft og som andre guder magiske krefter. Isis fremstilles ofte med en hodebekledning som ser ut som to store horn med en solskive i mellom, eller med en liten tronestol på hodet. Hun avbildes også ofte med barnet Horus på fanget.

f7.no -> adds
tabola