De 10 beste rocke sangene gjennom tidene (siste 20 ihverfall)

0
4817

Det er laget utrolig mange fete sanger gjennom tidene og det å lage en liste med de 10 beste er umulig, Det er denne oppgaven magasinet Classic Rock har svart på i sin august utgave.

De lage listen med de beste rocke sangene de siste 20 år for å for å markere blad nr 200

Nummer 10:

Doom and Gloom , Rolling Stones, «Grrr! ‘(2012)

The Rolling Stones har gjort rockemusikk nesten uminnelige tider. Og selvfølgelig, de har en rekke topp 10 undergang og tungsinn er fra samlealbumet «Grrr! ‘, Som også inkluderte to nye låter – inkludert Doom og tungsinn.

Nummer 9:

The Ballad of John Henry, Joe Bonamassa, ‘The Ballad Of John Henry’ (2009)

Flere artister – blant annet Bruce Springsteen – har skrevet sanger om hans karakter John Henry, som på 1800-tallet i USA var definisjonen av den hardt arbeidende amerikanske drømmen, men Joe Bonamassas versjonen er sannsynligvis den mest kjente av dem. Og den mest rocka ..

 

Nummer 8:

GOD IS DEAD, Black Sabbath, ’13 ‘(2013)

Ni minutter karbid med Ozzy Osbourne i spissen utløste en Grammy for Best Metal Performance, slo fast at Black Sabbath på tross av alder fortsatt har mye å tilby.

Nummer 7:

Slither, Velvet Revolver, ‘Contraband «(2004)

Med låter som Slither overbevist de tre tidligere Guns N ‘Roses medlemmer Slash, Duff McKagan og Matt Sorum, kunne de lett gjøre fet rocke uten Axl Rose i front. Dessverre har de ikke spilt siden 2008.

Nummer 6:

I GOTSTA GET PAID, ZZ Top, ‘La Futura’ (2012)

Ingen topplister uten rocke skjeggete bestefedre som i likhet med sine kolleger i f.eks Black Sabbath og Rolling Stones kan ikke la deg skremme av det faktum at fødselsattesten blir litt krøllet i kantene.

Nummer 5:

No One Knows, Queens Of The Stone Age, «Songs For The Deaf» (2002)

 

Verken Nirvana og Foo Fighters er representert på rock liste topp 10 – og så likevel. Dave Grohl, som spilte trommer i Nirvana og frontmann i Foo Fighters, spiller nemlig med sangen, som var å sikre dronninger store gjennombruddet.

Nummer 4:

COCHISE, Audioslave, ‘Audioslave’ (2002)

Cochise er ikke bare navnet på Audioslave sin debut singel – det er også navnet på Apache Indian høvding som i 1861 ledet et opprør mot det hvite i det moderne USA. Musikkvideoen ble avfyrt så mye fyrverkeri at flere innbyggere ringte politiet fordi de fryktet at det var et angrep av terrorister.

Nummer 3:

Seven Nation army, Whie Stripes ‘Elephant’ (2003)

Det tidligere ekteparet Jack og Meg White gikk rett til topps på listene da de slapp Seven Nation Army, med bare en semi-akustisk gitar og et trommesett er så enkelt satt opp, til noe.

Nummer 2:

I Believe in a Thing Called Love , The Darkness ‘Permission to land «(2003)

Glamrockerne The Darkness kan noen fyre opp enhver fest, og fortsatt 11 år etter utgivelsen av gruppens største hit en festslager, de høres ut som ulver på speed og budskapet at de tror på kjærlighet er jo positivt.

Nummer 1:

ROCK’N’ROLL TRAIN, AC / DC ‘Black Ice’ (2008)

Den beste rockelåt de siste 20 år er, ifølge Classic Rock Magazine levert av australske AC / DC. De holder koken oppe selvom de nærmer seg pensjonsalder.

tabola

No posts to display