fredag, mars 5, 2021

Nytt nummer av = er ute

Må lese

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO!
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Gatemagasinet Erliks aprilnummer er allerede å få kjøpt. Det er en god ide å plukke opp et eksemplar. Mye bra lesestoff.  Magasinet selges av vanskeligstilte. De beholder halvparten av utsalgsprisen.

Her er overskriftene i denne måneden.

 

Alkoholikeren har to våpen

 

Alkoholisme har mange ofre. Ektefeller og samboere kan rammes ved at de blir helt besatt av å hjelpe alkoholikeren, og slik utsletter seg selv. Britt (34) forteller hvordan hun kom ut av denne avhengigheten, ved hjelp av organisasjonen Al-Anon. Det er en parallell til Anonyme Alkoholikere. Britt forklarer hvilke våpen alkoholikere bruker for å binde hjelperne sine.

 

Komplett gentest kan gi full frykt

 

Skuespilleren Angelina Jolie har skapt stor oppmerksomhet rundt arvelig kreftsykdom. Men hvor smart er det å teste genene sine? I dag kan alle gjøre det for noen tusenlapper. Genetikeren Ellen Økland Blinkenberg sier at muligheten kan gi dårligere, ikke bedre helse. De fleste oppfatter sin egen risiko for alvorlig sykdom som langt større enn den faktisk er.

 

Jakke blir sovepose

 

Også i den lyse årstid kan nettene være iskalde. En enkel oppfinnelse fra Veronica Scott i Detroit går nå sin seiersgang i europeiske storbyer. Erliks reportere har vært i Paris og testet ytterjakken som blir en sovepose med et enkelt grep. Den har allerede berget mange uteliggere.

 

De sminker bort politikken

 

Når politikerne høres ut som PR-folk, vet vi ikke hva vi stemmer på. Når folk virker mer interessert i popstjerner enn politikere, kan det skyldes at stjernene er ærligere. Grunnverdiene sminkes bort, mens politikerne krangler om bagateller, kommenterer Erliks medarbeider Kari Bu.

 

«Måtte krigen aldri komme hit»

 

Erlik-selger Genadijs kommer fra Latvia, med ukrainsk mor og russisk far. Han har ingen nasjonalitet i passet sitt. Søsteren hans bor i krigsområdet Donetsk i Ukraina. Det gjør ham redd. Han oppfordrer alle Erliks lesere: «Ikke gå til krig i familien, ikke gå til krig i hjertet».

 

Brylarm fenget tusener

 

Gutta i bandet Oslo Ess og musikervennene deres laget en kjempekonsert for Erlik-selgerne, under navnet Brylarm. Bylarm-festivalen var en av sponsorene. Stein Torleif Bjella, Ida Jenshus og Kvelertak er blant de mange som er med i den store bildereportasjen fra lydorgien på Youngstorget.

 

Skilpaddene angriper

 

En helt annerledes reisereportasje fra Indonesia. Frilanser Marianne Bergseth er på organisert snorkeltur. Det går fra galt til verre når hun begynner å tenke på alt som kan skje under vannflaten.

Her finner du = sine nettsider

- Advertisement -

Siste nytt

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var Priors merkevareidentitet, nå har blitt...

More Articles Like This