Nyhet! Apollo lanserer blåturer

0
8
*destinasjon ukjent

Tør du å bestille en feriereise uten å få vite hvor i verden du ender opp? Nå utfordrer reisearrangøren Apollo deg til å Go. Live a little – og gjøre nettopp det!

Apollo fortsetter å oppfordre nordmenn til å tre ut av komfortsonen og Live a little, og lanserer nå sin egen twist på blåturer. Er du modig nok innebærer det at du bestiller en pakkereise, men lar skjebnen bestemme hvor i verden du ender opp. 

Hellas? Den kroatiske skjærgården? Eller kanskje strandparadiset Kypros? Med Apollos nye reiser til «destinasjon ukjent» kan du ende opp hvor som helst! Det eneste du kan råde over, er avreiseuken. 

– Det er vanskelig å ikke elske blåturer! Det er noe med spenningen og befrielsen rundt det å ikke vite hvor du skal, og derfor ikke kunne planlegge alt til punkt og prikke. I tillegg reiser man med en helt unik nysgjerrighet – og så åpner det selvfølgelig for at man oppdager steder man kanskje ellers ikke ville ha tenkt på, sier Beatriz Rivera, kommunikasjonssjef i Apollo. 

Hvor vågal er du? 

Reisearrangøren har tatt høyde for at det er forskjell på folk, både i forhold til hvor modige og kravstore vi er. Derfor har de delt opp blåturene i to ulike kategorier; Live a Little Standard, og Live a Little Plus! Den ene hakket mer hemmelig enn den andre. 

For våghalsene som ønsker å makse spenningsnivået kan man ende opp hvor som helst innenfor Apollos sommerprogram. Ønsker man å Live a little og i tillegg sikre seg komfort, kan man for noen hundrelapper ekstra sikre seg et hotell med minimum 4 soler. 

-Et par uker før avreise sendes billettene av gårde og den endelige destinasjonen og avreisedatoen avsløres. Da er det bare å pakke kofferten og gjøre seg klar for årets, kanskje livets, mest uforglemmelige eventyr, smiler Rivera. 

  

Praktisk informasjon om Apollos blåturer 

Avreiseflyplasser: Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim 

Avreisedatoer: Fra 4. mai til 5. juni

Pris: Live a little: 3400,- pr. person. Live a little PLUS: 3900,- pr. person 

Les mer om reisene til «destinasjon ukjent!» 

tabola

No posts to display