Ny innsamlings rekord

0
122

Det høyeste beløpet noen sinne er den foreløpige fasiten til årets TV aksjon. Ferske tall sier det er samlet inn nesten 250 000 000 kroner til Kirkens Nødhjelp og det er vanvittig mye penger. Vann forandrer alt var tema for innsamlingen og det var et tema som hadde gjenklang i befolkningen. Alle skjønner nødvendigheten og givergleden har vært stor.

Vann til en million mennesker ble lovet, nå sier Kirkens Nødhjelp at med så stor giverglede blir det vann til enda flere.

«Dette er helt utrolig! Nå er jeg blank i øynene, sier generalsekretær i Kirkens Nødhjelp», Anne-Marie Helland til NRK.

Du kan fortsatt gi til TV-aksjonen. Det er mulig å sette inn et valgfritt beløp på innsamlingskontoen ut 2014. Følg linken Slik kan du gi der finner du flere alternativer, eller du kan ringe 820 44 110 og gi 200 kroner.

TV aksjonen 2014 går til Kirkens Nødhjelps arbeid for å sikre rent vann og trygge sanitære forhold. Pengene skal fordeles på åtte land: Tanzania, Etiopia, Haiti, Pakistan, Somalia, Afghanistan, Sudan og Sør-Sudan.Vann forandrer alt

Regjeringen gir 35 millioner til TV-aksjonen på vegne av det norske folk, fortalte statsminister Erna Solberg under gårsdagens tv sending.

Rundt 100.000 bøssebærere meldt seg til tjeneste. Dermed kunne kommunikasjonsansvarlig Kaja Haldorsen i TV-aksjonen slå fast at det nesten ikke var bøsser igjen da innsamlingen startet søndag ettermiddag.

tabola

No posts to display