Innovasjonsdirektørene i Posten Norge, Alexander Haneng og KF, Per Olv Nyborg under Arendalsuka 2019. Foto: Truls Berg / InnoMag

Innovasjonsmagasinet 2019-20 presenterer nok en gang listen over de norske virksomhetene som er flinkest i klassen på innovasjon. Blant årets mest innovative finner vi både Agder Energi, DNB, Jotun, men helt til topps klatrer 372 år gamle Posten. Aker Biomarine som i fjor ble kåret til årets mest innovative i Europa er høyt oppe på lista også i år.

I forbindelse med den årlige utgivelsen av INNOVASJONSMAGASINET, som tar pulsen på det innovative Norge, har vi nok en gang kåret de 25 mest innovative virksomhetene i landet.

INNOVASJONSMAGASINET og www.innomag.no utgis av Inspirator AS og med over 25 000 lesere er magasinet Norges ledende innovasjonsmagasin.

Det er i år, som i fjor en jury ledet av InnoMag’s redaktør, Truls Berg som har foretatt utvelgelsen av kandidater. Med i juryen i år var professor i innovasjon Ragnhild Nilsen, Computerworld’s redaktør Henning Meese, Professor i innovasjon på NHH Tor W. Andreassen, seriegründer Andre’ Eidskrem og professor Leif Edvinsson fra Sverige.

Les: Hos Extra får du ikke bare 3 Grandiosa for en hundrings, men du kan få en kjæreste også

Alle våre lesere har gjennom vinteren blitt oppfordret til å nominere kandidater både innen kategorien startups og i kategorien ledende norske innovasjonsfyrtårn. Vi har deretter spilt ball med flere uavhengige eksperter, både norske og internasjonale før juryen gjorde en flott innsats med å peke på de beste av de beste. Resultatet har blitt vedlagte liste over de mest innovative norske virksomhetene i 2019.

– Vi mener at dette er Norges desidert mest omfattende oversikt over hvem som faktisk ER innovative i motsetning til de som kun nøyer seg med å prate om innovasjon. Vi understreker at listen bare omhandler norske virksomheter, men felles for alle på listen er at de er i verdensklasse når det gjelder å jobbe aktivt med innovasjon, sier juryleder Truls Berg, InnoMag’s ansvarlige redaktør i en kommentar.

– La meg også benytte anledningen til å gratulere Posten Norge som selskap og Tone Wille og hennes team med årets 1. plass og de øvrige 24 med formidabel innsats, avslutter han.

INNOVASJONSMAGASINET’s 2019 utgave utgis i år i samarbeid med COMPUTERWORLD og vil være å finne i Narvesen hyllene fra og med onsdag 4. september.

f7.no -> adds
tabola