fredag, februar 26, 2021

Rekk opp hånda hvis du tror Bodø/Glimt vinner Eliteserien

Må lese

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.

Bikinibabes i skiløypene

Et tilsynelatende selvmotsigende konsept lanseres på TV i disse dager. Discovery lanserer en sesong av Ex On...

Steven Gerrard er ikke overrasket Celtic sjefen er ute

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi får en ny sjef i nærmeste fremtid etter at manager Neil Lennon...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Nå som Bodø/Glimt bekler toppen av tabellen krever det ikke så enormt mye fantasi å se for seg at den Den Gule Horde (supporterklubb) skal kunne slippe jubelen løs og feire at de har blitt seriemestre en gang før jul. 

Før årets sesong krevde det desto mer å se for seg det som er i ferd med å skje. Sist sesong var den første etter en knallsesong som brakte de tilbake i Eliteserien. -Med en 11.plass i lomma var det få eksperter som tippet dem på topp. De aller fleste satte en knapp på Molde. De har ting på stell til tross for at de mistet Ole Gunnar Solskjær til Manchester United.

Hvis du var en av de som tippet at Bodø/Glimt skulle gjøre det bra eller at Strømsgodset skulle tabbe seg ut betyr det at du følger med, noe som er den viktigste ingrediensen i sportsbetting, prøv uten strev ved å og med en fordel, her får du kode Bet365 Bonuskode.

Det var få som trodde på Rosenborg og Brann før sesongen startet og i begynnelsen fikk de rett, men så har det gått bedre etter hvert, bare ikke nok til seriegull, det står mellom Bodø/Glimt og Molde med Odd som kan klare det hvis de virkelig strekker seg.

Løpet mellom Bodø/Glimt og Molde minner veldig om det vi så i Premier League mellom Liverpool og Manchester City. Hvis ingen gir fra seg poeng og det blir uavgjort når de møtes vinner Bodø/Glimt serien med to poeng.

Mens Molde har Eliteseriens beste spiller i Magnus Wolff Eikrem, kritikken har haglet mot landslagsledelsen for at de ikke har funnet plass til Eikrem. Bodø/Glimt er ikke helt uten briljante spillere de også, 19 år gamle Håkon Evjen som scorer når han vil og det er ikke sjelden og for å ikke glemme  Amor Layouni.

Les på Sporten: Fans kommer med opplagte krav til endring av UEFA

Mye avgjøres de neste dagene

  • Bodø/Glimt har etter 19 kamper 42 poeng
  • Molde har etter 19 kamper 40 poeng
  • Odd har etter 19 kamper 35 poeng
  • Rosenborg har etter 19 kamper 32 poeng
  • Brann har etter 19 kamper 29 poeng

I morgen reiser Bodø/Glimt til Skagerak Arena i møte med Odd, hvis serielederen tar den seieren skal det veldig mye til for at Odd har sjanse på mesterskapet. Molde spiller playoff til Europaligaen og spiller ikke før på søndag i Eliteserien. – Da møter de et Mjøndalen i poengnød, en plass over kvalikk plassen.

- Advertisement -

Siste nytt

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.

Bikinibabes i skiløypene

Et tilsynelatende selvmotsigende konsept lanseres på TV i disse dager. Discovery lanserer en sesong av Ex On The Beach, helt uten strand...

Steven Gerrard er ikke overrasket Celtic sjefen er ute

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi får en ny sjef i nærmeste fremtid etter at manager Neil Lennon tidligere i dag fikk sparken...

Skal bruke droner til å plante en milliard trær

Det er store fordeler med hvordan et kanadisk oppstartsselskap vil plante trær, ikke bare er det mye billigere enn den tradisjonelle måten,...

1 av 3 bruker joggebukse på jobb

Nordmenn tviholder på joggebukse og fritidsantrekk på hjemmekontoret, viser fersk undersøkelse. Bare 22 prosent av dem som jobber hjemmefra...

More Articles Like This