Noen som har lyst på en Nuka Cola? Prime Videos Fallout-trailer bærer bud om at noe stort er på gang

0
18

Det er klart at en episk spillserie må få en episk tv serie også. – Det vi ser fra den nye for Prime Videos Fallout lover svært godt. – Jeg tror vi slipper å bli skuffet.

Den tre minutter lange traileren fokuserer i stor grad på Lucy, spilt av Ella Purnell. Med mindre det er et stort agn og bytte på gang her, ser det ut som hun er prismet som vi først vil oppleve Fallouts verden gjennom.

Les: Hannah Gutierrez, våpenansvarlig i Alec Baldwin filmen «Rust» er funnet skyldig

(Aldri spilt spillene? Dette er en fortelling om apokalypsen, men en der de få privilegerte kjøpte seg inn i tungt pansrede underjordiske hvelv før bombene falt og gjorde USA til en bestrålt ørken.)

TV-programmet går også dypt. I traileren tar serien oss til Shady Sands, hovedstaden i New California Republic, en stat som ble etablert etter den store verdenssluttende krigen. Det ble først og fremst referert til i det aller første Fallout-spillet fra 1997, snarere enn spillene de fleste spilte først fra denne serien, Fallout 3 og utover.

Det denne traileren ikke helt gir oss, er det som vil være drivkraften til denne seriens historie, utover at Lucy går fra en naiv hvelvbeboer til å være ute i ødemarken.

Likevel får vi et bedre blikk på Walton Goggins sin The Ghoul-karakter, som vi får se både før og etter endetiden for atomvåpen, og nok et glimt av luftskipene til Brotherhood of Steel. Den krigslignende fraksjonen kommer til å gi oss en annen av seriens hovedkarakterer, Maximus, spilt av Aaron Moten.

Prime Video sier at alle episodene av Fallout vil være tilgjengelige 11. april. Og det er åtte av dem i denne første omgangen.

Vår bekymring er at serien ser så forbannet dyr ut fra denne traileren, at den kanskje må trekke inn giganttall for å ha håp om en andre sesong.

Det har også vært en stund siden vi har hatt et Fallout-spill. Den siste store oppføringen var 2018s Fallout 76, som fikk en forferdelig mottakelse, men som nå er ment å være en eksplosjon – det er en online tittel i stedet for den klassiske åpen verden enspiller 3D Fallout-opplevelsen.

Serieprodusent Jonathan Nolan (bror til Christopher Nolan) sammenlignet å lage showet med å lage Fallout 5 han hadde følgende å si til Total Film:

«Hvert av spillene er en diskret historie – annen by, distinkt hovedperson – innenfor samme mytologi. Serien vår sitter i forhold til spillene slik spillene sitter i forhold til hverandre. Det er nesten som om vi er Fallout 5. Jeg vil ikke høres overmodig ut, men det er bare en ikke-interaktiv versjon av det, ikke sant?»

Les på Sporten: Stevning fra Logan Pauls danske forlovede Nina Agdal viser hvor råtne Evertons nye eiere er

tabola

No posts to display