Hannah Gutierrez, våpenansvarlig i Alec Baldwin filmen «Rust» er funnet skyldig

0
48
Alec Baldwin

Over et år etter den fatale skytingen oktober 2021 der cinematografen Halyna Hutchins skutt og drept under innspillingen av filmen «Rust» i New Mexico. – Startet filmingen igjen og selv om filmen ikke har fått en dato enda vil vi trolig se Alec Baldwin som Harland Rust en gang i første halvdel av 2025.

GutierreZ sine advokater hevder at hun har blitt en «beleilig skyndebukk» mens påtalemyndigheten peker på at hun gjentatte ganger forsømte jobben og at det førte til den fatale skytingen.

Les: Bedre tider! Europas økonomiske lokomotiv skyter fart

Skuespiller Alec Baldwin som trodde at det var løskrutt i revolveren, en Colt.45 fyrte av et skudd under innspillingen av westernfirmen og traff Filmfotograf Halyna Hutchen og filmens regissør, Joel Souza, som ikke ble livstruende skadd.

Baldwin som både er produsent og hovedrolleinnehaver slipper ikke unna er også tiltalt for uaktsomt drap. Rettssaken mot ham starter i juli.

Hannah Gutierrez som har advokathjelp både av filmstudio og av Baldwin risikerer 18 måneders fengsel. – Dommen kommer trolig til å ankes.

Les på Radiosporten: En iskald fotballkamp på en frossen innsjø

tabola

No posts to display