Netflix kansellerer en av sine suksesser etter to sesonger!

0
30
APPLEBY/NETFLIX © 2021

Netflix vil ikke fortsette fantasyserien «Shadow and Bone». Dette er litt av en overraskelse, for produksjonen var populær og fikk gode anmeldelser!

Den mest populære streamingplattformen i verden legger til tonnevis med innhold til katalogen sin nesten hver dag. Selv om lisenser for enkeltproduksjoner er avsluttet, er det nye som tar deres plass. Netflix ser imidlertid som produsent av filmer og serier også på lønnsomheten til originalverk, noe som resulterer i for eksempel at enkelte serier avsluttes. Et slikt eksempel er serien «Shadow and Bone».

Les: Milliarddryss til FIFA! – Ikke tilfeldig Saudi-Arabia fikk VM

Hva er årsakene til denne avgjørelsen? Mens den første sesongen erobret Netflix, forble den andre sesongen i TOP-10 av engelskspråklige serier i fem uker og nådde aldri den ledende posisjonen.

Serien ble produsert i stor skala helt fra starten, så produksjonskostnadene og avkastningen på investeringen kan også ha vært viktig.

Denne avgjørelsen kunne også vært påvirket av manusforfatternes og skuespillernes streik, samt omorganiseringen av arbeidet hos store streamingaktører. Det er ingen overraskelse at Netflix sletter serier, men det er synd at det i mange tilfeller ikke lukker seriene med en sammenhengende slutt.

Les på Radio Tango: ROLLING STONES GARANTERER TILFREDSHET MED EN SPLITTER NY ROM

tabola

No posts to display