Milliarddryss til FIFA! – Ikke tilfeldig Saudi-Arabia fikk VM

0
64
Goat og Fifa presidenten

Det er ikke overhodet ikke tvil lenger. – FIFA lar seg kjøpe, organisasjonen på toppen av fotball i verden ville jobbet med Pol Pot hvis han levde og hadde penger. Fifa-president Gianni Infantino må ta til takke med verdens verste diktatur Saudi-Arabia.

Ørkenlandet har lenge eglet seg innpå sport for å forsøke å få oss til å glemme hvor råtne de er. – Deres enorme pengebinge kjøper opp klubber, spillere, turneringer og ligaer og nå har de også fått VM.

Les: Syv grådige agenter vil saksøke Norges Fotballforbund

FIFA har i følge The Times fått den saudiske oljegiganten Aramco som ny storsponsor i en avtale verdt 100 millioner euro i året!. – Sponsoratet kommer rett etter det ble klart de får arrangere VM.

Fristen for å søke om å arrangere VM i 2034 har gått ut. Saudi-Arabia var den eneste nasjonen som bød for mesterskapet og dermed spilles turneringen i Persiabukta. Selv om ingen formell avgjørelse er tatt, har Fifa-president Gianni Infantino allerede bestemt at Saudi-Arabia skal være vertsnasjon for mesterskapet og gratulert dem hjertelig.

Over 1,1 milliarder i året kommer godt med, etter skarp kritikk fra Norge i forbindelse med Qatar-VM må de sikkert ansette noen ekstra kommunikasjonsrådgivere for å demme opp kritikk og mulig boikott fra fotballforbundet.

Les på Sporten: Håkan Ericson er bekymret: «Norge ligger milevis foran Sverige»

tabola

No posts to display