Den nye Maria Sharapova: Hvorfor hun sluttet med tennis og hva hun driver med nå!

0
100
Maria Sharapova med en ball som ikke er egnet for tennis

Maria Sharapova har avslørt at en av årsakene bak at hun trakk seg fra tennis var å tilbringe tiden sin på en mer meningsfull måte. – Med 4,1 millioner følgere på Instagram er det lett å dra i gang ny business.

Skuldersmerter hemmet hennes karriere og etter hvert var det ikke like gøy lenger. Det var slutt for den fem ganger Grand Slam-mesteren i februar 2020, bare 32 år gammel valgte hun å fokusere på andre områder i livet.

Les: Verdt 57 milliarder kroner mer mens han ble intervjuet av Bloomberg TV

«Det var et spørsmål jeg gikk og tenkte på om og om igjen de siste månedene før jeg kunngjorde men pensjonering» sa Sharapova til Inc.

«Du må søke i deg selv og hva du føler. Også hva kroppen din forteller deg det og også hva tankene dine forteller deg. «

I 2016 avslørte Sharapova at hun hadde testet positivt i en narkotikatest og innrømmet å ha tatt Meldonium de siste 10 årene uten å innse at det var et forbudt stoff.

» Jeg innså at jeg viste meg frem, men ikke som tennisspiller nå, og jeg hadde mistet konkurransen av syne»,

«Det ble en vanskeligere og vanskeligere prosess å administrere, men sammen med teamet mitt innså jeg at det var nødvendig å flytte videre og jeg kunne bruke mange andre bedre og kanskje mer meningsfulle måter. «

Sharapova er en skikkelig businesskvinne hum og investerer i helse-, fitness- og skjønnhetsbedrifter. Hun har også overtatt tømmene Sugarpova konditorfirmaet hun startet i 2012 (sundt og søtt).» Før kunne jeg ikke ta hensyn til detaljer eller fokuset du må ha når du starter din egen virksomhet»

Les: Bekreftet: Alexander Sørloth må lære seg å uttale det tungebrekkende navnet på RB Salzburg-stjerna

Les på Popidol: Det kommer minst syv nye Kingsman filmer

tabola

No posts to display