Når du møter opp 17 dager for sent nytter det ikke skylde på været

0
800
Karim Benzema

Ingen tror på en tidens beste spillere Karim Benzema når han forsøker å si at han trives i Saudi-Arabia. – Akkurat som ingen trodde på han da han i sommer dro fra Real Madrid til ørkenlandet fordi det var spennende å bygge opp noe nytt og ikke milliardlønna.

Den franske superstjernen ønsker seg tilbake til Europa, men trolig blir det vanskelig å få til i vinter, Saudi-Arabia ønsker ikke en ny «pr-skandale» ala Jordan Hernderson så raskt etterpå. Ballon d’Or. Karim Benzema som hadde tre forsentkomminger i desember også ønsker seg helt klart tilbake, men han skal ha godtatt å vente til sommeren hvis han kan «slippe unna» mest mulig.

Akkurat nå driver en av tidenes beste fotballspillere med egentrening, mens han fortsatt får ukenlige utbetalinger på en omtrent 2 milliarder kroners årslønn.

I et intervju med L’Equipe insisterer en kilde nær Benzema på at spissen er glad i Al-Ittihad og har ingen planer om å forlate.

– Det er helt feil! Franske medier vet ikke hva de skal finne på (for ting å skrive om) lenger. Jo større jo bedre

Benzema har kontrakt ut 2026. Han står notert for tolv mål og fem assist på 20 kamper i Al-Ittihad.

Les: Cristiano Ronaldo er bare på femteplass på listen over tidenes best betalte utøvere

Han ble kåret til Fransk spiller av året i 2011 og 20221.
Han vant UEFA Champions League fem ganger med Real Madrid, i 2014, 2016, 2017, 2018 og 20222. Han scoret i to av finalene, mot Liverpool i 2018 og mot Liverpool igjen i 20223.
Han ble toppscorer i La Liga i 2019/2020-sesongen med 27 mål.
Han scoret et hat-trick på 6 minutter og 30 sekunder mot Real Valladolid i 2023, noe som gjorde ham til den tredje raskeste hat-trick-scoreren i Real Madrids historie i La Liga.
Han scoret to mål i EM i 2021, mot Portugal og Sveits.

Det er ganske naturlig at dett har blitt splid mellom Saudi Al-Ittihad og Karim Benzema , etter at han møtte opp 17 dager for sent til lagets treningssamling. Den 36 år gamle spissen kommer med forklaringen at det var dårlig vær på Mauritius som gjorde det umulig å reise derfra.

Nicolo Schira har også hevdet at franskmannen ønsker å forlate Al-Ittihad. I tillegg har den franske superstjernen blitt koblet til både Arsenal og Chelsea. – RMC Sport opplyser at Benzemas moderklubb Lyon viser interesse for 36-åringen.

Ifølge avisen jobber Ligue 1-klubben med en oppsiktsvekkende overgang, men de er samtidig klar over at det er komplisert. Benzema må redusere sin nåværende lønn betydelig hvis overføringen skal bli en realitet. Han spilte i Lyon mellom 2004 og 2009. Han sto for 66 mål på 148 kamper.

Les på Sporten: Leeds på handletur hos Everton

tabola

No posts to display