Cristiano Ronaldo er bare på femteplass på listen over tidenes best betalte utøvere

0
304
Cristiano Ronaldo NFT som også har generert cash.
Advertisement

Både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi kommer til å klatre på listen over tidenes best betale utøvere. – Deres kontrakter i henholdvis Saudi-Arabia og Miami gjor at de legger på godt over over en milliard i året.

I begynnelsen av 2023 bestemte Ronaldo seg for å gå bort fra europeisk fotball da han signerte for den saudiarabiske klubben Al Nassr på det som har blitt rapportert som en svært lukrativ kontrakt. Til tross for at det bøtter inn med diktatorpenger og svært god lønn i klubber som Manchester United, Real Madrid og Juventus, er Ronaldo bare femte når det kommer til listen over best betalte idrettsutøvere gjennom tidene.

Les: Tidligere Manchester United-spiller har tatt reisen fra karriere-kjelleren til toppetasjen i løpet av seks måneder!

Sportico har Ronaldo samlet 1,58 milliarder dollar i inflasjonsjustert inntekt. Ronaldo slår nemesis Lionel Messi, argentineren tjener totalt 1,48 milliarder dollar.

Over Ronaldo er de legendariske golfspillerne Jack Nicklaus og Arnold Palmer, som har en inflasjonsjustert inntjening på henholdsvis 1,63 milliarder dollar og 1,7 milliarder dollar.

Rangert på andreplass var en annen legende i golfverdenen, Tiger Woods. Med en inntjening på 2,5 milliarder dollar gikk han akkurat glipp av førsteplassen.

Kanskje ikke overraskende tilhørte topplasseringen NBA-legenden Michael Jordan, som har samlet inn ufattelige 3,3 milliarder dollar. – Etter å ha trukket seg tilbake fra basketball, fortsatte Jordan med å tjene store penger som gründer.

Hans merke ‘Air Jordan’, som er i samarbeid med sportsklærgiganten Nike, omsetter for rundt 1 milliard pund i året.

Les på Engelske Klubber: Superspiss Osimhen: «Planen er klar og jeg vet hva jeg vil»

Her er de 10 best betalte idrettsutøverne gjennom tidene:

Michael Jordan – Basketball – 3,3 milliarder dollar
Tiger Woods – Golf – 2,5 milliarder dollar
Arnold Palmer – Golf – 1,7 milliarder dollar
Jack Nicklaus – Golf – 1,63 milliarder dollar
Cristiano Ronaldo – Fotball – 1,58 milliarder dollar
LeBron James – Basketball – 1,53 milliarder dollar
Lionel Messi – Fotball – 1,48 milliarder dollar
Floyd Mayweather – Boksing – 1,41 milliarder dollar
Roger Federer – Tennis – 1,38 milliarder dollar
Phil Mickelson – Golf – 1,36 milliarder dollar

tabola

No posts to display