Motstandernes supportere bommet totalt i forsøket på å psyke ut Liverpool-spiller

0
58
Carroll, who? (foto: liverpool, x)

«Erik ten Hag is a w..ker, ten more years with Glazers». Dette var del av City-supporternes sang som møtte Manchester United-spillerne ved forrige møte mellom byrivalene. Engelsk kreativitet når det gjelder fornærmelser har blitt en del av fotballopplevelsen for supporterne. Så lenge det holder seg innenfor grensene, kan det også være del av underholdningen for oss på utsiden. En spiller som har vært utsatt for mye pes fra motstandernes supportere, er Liverpools Darwin Nunez. Bournemouth-supporterne trodde de hadde truffet en nerve hos den uruguyanske spissen som ikke helt har lykkes foran motstandernes mål. Så feil det går an å ta…

På en quiz om Liverpool, viste Darwin Nunez han ikke har brukt mye av fritiden sin på å lese seg opp på klubbens historie. Bournemouth-supportere valgte likevel å bruke en historisk referanse for å psyke ut den uruguayanske spilleren på gressmatta. Supporterne forsøkte stuntet først i en cupkamp mot Liverpool – og ble straffet. I helgens 0-4 tap mot de røde, gikk det enda dårligere med det amatørpsykologiske stuntet.

LES: Cristiano Ronaldo er bare på femteplass på listen over tidenes best betalte utøvere

Ifølge Goal brukte Bournemouth-supportere energi på «You’re just a sh*t Andy Carroll!»-synging mot Nunez i ligacupkampen i november. Nunez svarte med den matchvinnende scoringen.

Dette var ment som en gjentagende fornærmelse mot Nunez. Andy Carroll, med sin karakteristiske hestehale, står som en av Liverpool-historiens største spissflopper (2011-13).

Det fungerte altså ikke. På søndag tok Bournemouth-supportere likevel opp «You’re just a sh*t Andy Carroll!» for å psyke ut Nunez. Denne gangen svarte 24-åringen med to scoringer.

SPORTEN: Liverpool-flopp som bare fikk 13 minutter har fått «best i liga» skryt

Fornærmelsen med Andy Carroll-sammenligningen backfired så til de grader. Har kanskje sammenheng med at Darwin Nunez ikke har filla peiling på hvem Carroll var i Liverpool-drakta? Eller har Darwin Nunez rett og slett knekket koden i verdens tøffeste liga.

ENGELSKE KLUBBER: Superspiss Osimhen: «Planen er klar og jeg vet hva jeg vil»

tabola

No posts to display